Viktminskning

3 fantastiska tricks för att äta en hälsosammare kost gå ner i vikt snabbare

Vi förstår alla att äta en hälsosam kost plan måste vara din första prioritet om du önskar att gå ner i vikt. Visst, träning är viktigt, men dietplan är kung när det avser den långvariga viktkontroll. Jag hoppas att detta kort artikel ger dig något lätt, men ändå effektivt sätt för dig att göra hälsosamma ändringar i metoden du äter på en dag för dag.

1. se till att konsumera minst några hälsosamma fetter i majoriteten av dina rätter. Äta tillräckligt hälsosamma fetter är avgörande för att upprätthålla korrekt fettförbränning och muskeluppbyggnad hormonnivåer i kroppen. Adekvat hälsosamma fetter i kosten hjälper att hålla din cravings under kontroll.

De hälsosammaste kosten fetter är rå frön, nötter, äggula (från naturliga fri mängd ägg), avokado, extra virgin olivolja (största antioxidant innehåll av olivolja), kokosolja (en utmärkt källa till hälsosamma fyllda fetter genom medium triglycerider) och gräs kött (en underbar källa till hälsosamma fett, konjugerad linolsyra, som kan hjälpa bränna kroppen fett och bygga muskler).

Prova den här pekaren--äta en stor mängd råa nötter (valnötter, pekannötter, mandlar är utmärkt hälsosamma val) 3 gånger per dag ca 30 minuter före rätter. Det kan hjälpa till att dämpa din aptit och ge kroppen några fibrer, protein och hälsosamma fetter så att du äter mindre kalorier generellt på dina måltider och få ännu mer näring på samma gång på grund av det hög näringsämne densitet massa av nötter.

2. försök att äta en högkvalitativ proteinkälla med varje måltid och behandla att du konsumerar. Hög grad proteiner av gräs obehandlad mjölk, gräs kött, så väl som från växt källor såsom bönor och nötter levererar utmärkt aptit dämpning så att du kan hantera din kaloriförbrukning lättare.

Att få tillräcklig kvalitet proteiner jämväl portioner du bygga muskelmassa (om du arbetar hårt regelbundet) så att din ämnesomsättning kan gå för en större från den förbättrade muskler på kroppen.

Äter tillräckligt med protein på många av dina måltider hjälper också kroppen i hanteringen av blodsocker och insulin i blodet genom att hjälpa till att bromsa nedbrytningen av förbrukade kolhydrater.

3. även om jag inte instämmer helt otroligt låg-carb diet planer, tror jag att en av de främsta skälen att så många individer har svårt att gå ner i vikt för flesta av deras liv beror konsumera extrema bearbetade kolhydrater som raffinerade Spannmålsbaserad stärkelse och finjusteras socker varje dag.

De naturliga sockerarterna i hela frukter och bär är OK på grund av att fibern i frukt hjälper till att bromsa blod glukos feedback i kroppen. Bara se till att förhindra fruktjuicer, som är främst socker och fiber elimineras i bearbetning av saften.

Jag önskar att du gillade den här korta artikeln och det portioner att börja konsumera friskare och med glädje i bättre hälsa!