Viktminskning

Förändra ditt liv och gå ner i vikt

Att förlora den extra vikt som håller dig, och uppnå detta organ att du alltid har velat? Det första du kommer att vilja till gör är ändra din dagliga livsstilsvanor och ersätta dina dåliga vanor med friskare. Här är några ändringar du kan göra att leda till att gott och friskare liv som håller dig strömförande och stark. Bo stark och bo dedikerad!

1. ändra dina efter arbete vanor - när de flesta människor har en lång stressig dag på jobbet, det är vanligt för dem att gå ut till happy hour med medarbetare och slam öl, eller gå till den lokala middagen och njuta av fet mat... eller båda! Istället för att göra dessa ohälsosamma rutiner, kan du ändra dem genom att gå till gymmet för att pumpa järn eller kanske ut till parken och gå en promenad eller kör. Om du är för trött för det, bara gå hem och kockar själv ett kycklingbröst med ris istället för stopp för drive-thru på din lokala snabbmatsrestaurang gemensamt. Detta kommer att vara avgörande för att bygga din kropp och avvärja alla dessa friterad fet mat.

2. spränga din öron ute med musik - ladda upp din iPod eller mp3-enhet med en spellista av motiverande musik (Rocky tema någon?). Det finns inget som arbetar och ha din musik motivera dig att arbeta hårdare. Du kommer att driva igenom för att extra rep när normalt du vill intala dig att du är trött, eller du kommer att plocka upp hastigheten på ditt löpband när det sköna gitarrsolo kommer du igång. Ändra saker upp och lägga till musik medan du träning, som inte gillar musik?

3. yoga Yoga Yoga! -Yoga är mycket svårare än det verkar, som innehar dessa positioner tar en hel del styrka och balans. Det är också mycket avkopplande och det hjälper en store som många glömmer sina stressiga liv som de sträcka. När du lämnar kommer du känna strömförande, utvilad och redo att ta ner resten av dagen! Du kommer också se dig att få mer flexibla ju mer du gör det. Namaste.

4. avsluta uppgradera dina måltider! Keep It Simple - varje gång du går till en restaurang eller snabbmat gemensamt, de alltid frågar "Vill du uppgradera till en stor?" "Vill du att potatis laddas?" eller "Vill supersize som koks?". Sluta göra detta, det räcker för att säga du overindulging på vad din kropp tar i och på de större kalorier, kolhydrater, salter. Bo i kontroll, jag vet att du klarar det!

Ta dessa tips att hjärta och hålla efter dina mål, kan du uppnå den kroppen du vill ha, vistelse dedikerad min vänner!