Viktminskning

Är bantningspiller ett effektivt sätt att gå ner i vikt?

När det är svårt att styra en glupsk aptit och ännu svårare att svettas på gymmet, verkar bantningspiller eller viktminskning kosttillskott vara den mest attraktiva alternativet. Men sedan, när du tror att använda dem, du hitta världen splittrat i frågan. En liten grupp, mestadels tillverkare och produkt initiativtagare, rekommenderar användning av kosten piller medan en större grupp avråder från användning av sådana viktminskningsprodukter.

En anledning du bör undvika av bantningspiller är deras ineffektivitet. Av ineffektivitet menar vi inte att tabletter eller kapslar inte fungerar; Vi menar att de endast ger tillfälliga resultat. De hjälpa dig att förlora några pounds, men när du slutar att använda dem alla pounds krypa in igen. Detta innebär att du kommer att behöva fortsätta med dessa tabletter, piller eller kapslar om du vill hålla vikten.

Om du vill förstå varför en viktminskning tillägg är att ge varaktiga resultat, måste du först förstå hur de fungerar. De senaste produkterna som innehåller växtbaserade ingredienser som Hoodia, hallon ketoner, Garcinia Cambogia, grönt kaffe extrakt, afrikansk Mango, pomerans och gillar att förhindra viktökning först genom att undertrycka aptit, andra genom att blockera fett absorption och tredje genom att bränna fettdepåer som redan finns i kroppen. Det är sant. De innehåller dock också sekundära ingredienser som fungerar som diuretika.

Ett vätskedrivande ämne hjälper kroppen att bli av med onödigt vatten och salt genom att eliminera det i form av urin. Således är viktminskning man erfar omedelbart efter det att de börjar använda bantningspiller inte förlust av fett och flab; Det är i verkligheten förlusten av vatten vikt. Efter denna inledande förlust slappnar den kurs som du minska vikt automatiskt. Personer som lider av högt blodtryck, bör diabetes och hjärtat problem undvika användning av kosttillskott viktminskning eftersom det kan öka av komplikationer och också orsaka läkemedelsinteraktioner.

Om du måste använda bantningspiller, hålla dessa tips i åtanke...

Använd inte någon produkt utan läkarens godkännande.

Kost piller, även om de gör det lättare att få smal och trim, de bör inte betraktas som en ersättning för hälsosam kost och regelbunden motion.

Välja tillägg gjorda av naturliga ingredienser i stället för dem som innehåller koffein och andra stimulantia.

Kosttillskott är som någon annan medicin och därför bör tas endast i föreskriven dosering och sätt. En överdos ökar risken för allvarliga biverkningar.

Du bör inte använda ett bantningsmedel för mer än 3 månader i sträck. Du borde ta en paus efter 12 veckor. Om du lyckas hålla vikten från, kan du avbryta det helt.

Dricka mycket vatten är också viktigt. Som sagt ovan så kompletterar lagen som diuretika. De bli av vatten vikt och orsaka en användare att urinera oftare. Kroppen kan få uttorkad av överflödigt vatten dränering.

Således, som vi sammanfatta detta kort avsnitt om användning av bantningspiller, vi skulle råda dig att undvika kosttillskott så mycket som du kan i din viktminskning plan. Välj naturliga vikt förlust tips att trimma din midja på ett säkert och hälsosamt sätt och utan att bryta banken.