Viktminskning

Bantning men inte förlora vikt - här vad du ska göra

Du är redan störd på grund av din tunga ram och för att lägga till, trots alla uppoffringar du gör (ingen choklad, ingen glass, inga töntiga hamburgare och ingen Cola) nålen på skala stannar sätta. Varför? Det är antingen du gör något fel eller finns det några andra elaka faktorer spelar in.

Om du är desperat att veta orsaken, kan du läsa på. För innehåller den här artikeln några av de vanliga misstag kvinnor gör när de börjar banta för viktminskning. Var inte orolig! Vi ger dig lösningar för så att du kan få på rätt väg.

Du överdriven hela "bantning" sak

Problem:

Många andra kvinnor som läser detta kommer att nicka huvudet i förnekelse, eftersom de flesta av er kanske hävdar att du följer måltid förslag ges av experter. Som i själva verket inser du inte när du går från återhållsamhet till eliminering. Du klippa ut fett och socker helt eller sämre beror på några modefluga eller crash diet för att bättre stå till svars för vad du äter.

Lösning:

Kost betyder inte svår kalori begränsningen eller svält. Det betyder bara att anta en hälsosam livsstil som kommer att inkludera en hälsosam balanserad kost. Om du vill gå ner i vikt framgångsrikt, bör du äta en balanserad kost - rik på gröna bladgrönsaker, frukt, fullkorn och fetter, socker och salt med måtta. Försök ditt bästa för att undvika fad och krasch kostvanor.

Du har inte någon muskel massa

Problem: Muskel stöder fettförbränning. När du skär kalorier, börjar kroppen bränna muskelmassa i stället för fettdepåer. Detta kommer att orsaka din plan för att slå tillbaka eftersom muskler är nödvändiga för att hålla den fettförbränning mekanism chugging.

Lösning: Du kan bygga muskelmassa genom att äta mat rik på proteiner. Detta inkluderar djur och vegetabiliska källor till protein. Styrka träning hjälper också bygga muskler.

Du är beroende av enbart diet

Problem:

Många tar för givet att enbart diet hjälper släppa några pounds. Detta är inte sant. Tillsammans med kost behöver man träna för att skapa den kalori underskott som hjälper dem bränna fett. Motion höjer pulsen och ökar därmed fettförbränning.

Lösning: Motion och kost behövs för att balansera vikt förlust ekvationen. 30-60 minuter av motion kan hjälpa bränna upp till 400-500 kalorier. En vikt förlust träning bör omfatta stor genomslagskraft aerob och styrkeövningar utbildning.

Du är inte konsekvent med din måltidsplan

Problem: När du ser en paj eller kaka framför dig, du känner gräva i den. Snart du smaska på den. Du motivera det med "Jag övade på morgonen." Dessa små svagheter kan återge din viktminskning plan misslyckad och göra det svårare att kasta pounds.

Lösning:

Bo åtagit sig att din måltid och motion plan efter allt det är för ditt goda. Om du har svårt att kontrollera din mat cravings, kan du njuta av din favorit livsmedel ibland. Dessa enstaka gånger, vara särskilt om del kontroller.

Det underliggande medicinsk fråga

Problem:

Många gånger personen inte är att skylla om det finns ingen viktminskning. Om trots en hälsosam måltid och regelbunden motion, inte du tappar vikt, ta det som ett tecken på att något är fel internt. Det finns ett antal medicinska tillstånd som kan orsaka plötslig viktökning. De stör också dina ansträngningar att släppa pounds. Den kan omfatta dysfunktionell sköldkörtel, polycystiskt ovariesyndrom eller helt enkelt hormonell obalans under klimakteriet.

Lösning: Inte panik. Rådgör med din läkare och få en grundlig undersökning göras. Om det finns ingenting, stick med dina ansträngningar att bränna mer fett. Om du diagnostiseras med ett medicinskt tillstånd, söka rätt behandling.