Viktminskning

Är det möjligt att gå ner i vikt utan motion? här är ditt svar

Världen växer förvånansvärt tyngre. Statistiken visar att de växande bekvämligheter som fler och fler människor njuter av är att större midjemått. Oroande som det är, det är ganska skönt att folk försöker hitta sätt att kasta bort den extra vikten. Motion har för länge varit tronar som lösningen på problemet, men det är mycket lättare sagt än gjort. Och så många frågar, är det möjligt att gå ner i vikt utan det?

Det korta svaret är ja.

Innan upptäcka detaljer som inspirerar detta svar, har betydelsen av motion att först betona. Aktivitet hjälper kroppen att förbruka oavsett extra kalorier intas. Det uppmuntrar muskeltillväxt, som trivs på en kontinuerlig energiförsörjning. Fördelarna med motion är otaliga.

Men utan motion, viktminskning är fortfarande möjligt. Att förstå hur, du måste inse hur vikt vinner i första hand.

Vår biologi är konstruerad för att lagra extra mat energi när den konsumeras i för mycket överflöd. Denna energi lagras som fett, och det är tänkt för att ge näring för kroppen när maten är knappa. Problemet är dock att vi aldrig får uppleva någon brist, men kroppen fortsätter att agera som det blir. Och så vikt är långsamt över tiden.

Reversibel Process

Tack och lov, processen är reversibel. Genom att färre kalorier än vår kropp är utformad för att trivas på, kompenserar det genom att bryta ner den extra energi som finns lagrat. Eftersom kroppen har att behålla en homeostatiska där glukos tillgången på organ är konstant, bryts fett ned ge nämnda glukos. Om denna process att konsumera färre kalorier än används upp upprätthålls, är nettoeffekten en minskning av fett reserver, annars känd som viktminskning.

Utmaningen

Minska kaloriintag innebär att du känner dig hungrig oftare. Du kan övervinna detta genom att äta kalorifattig mat som fortfarande fyller, som fullkornsprodukter och grönsaker. Om du kan fortsätta genom de ursprungliga mat cravings, kommer att du notera en långsam men fortsatt process viktminskning.

Genom att färre kalorier än vad din kropp behöver utan motion, kan du gå ner i vikt. Du måste bara träna siffrorna.

Viktminskning utan träning ger inte det mest önskvärda resultaten. Utan att aktivera muskler genom träning, uppnå kroppen inte tonas utseende.

Sammanfattningsvis kan du förlora väga med diet ensam, utan motion. Men för bästa resultat, ta en metabolism booster som green bean kaffe extrakt rekommenderas.