Viktminskning

Hur gå ner i vikt snabbt utan träning eller kost

Motion och kost har för länge varit aktad som grunderna som leder till viktminskning. Så gör detta intyg som du kan förlora vikt utan dem, och så mycket som 17,5 lb i tjugo två veckor, hålla någon sanning?

Vikt är som en vana-det inte kan förloras genom som det bort. Arbete måste läggas i. En medveten process som gör att kroppen att kasta bort ett kilo på en gång måste följas. Det finns helt enkelt inte någon genväg. Åtminstone är detta var tron innan en effektiv förening i gröna bönor upptäcktes.

En vikt förlust Experiment

Ett par år tillbaka, en grupp forskare förbundit sig att en studie Visa om grön kaffe bean extrakt har termogena egenskaper. Vid denna tid, fanns det vissa spekulationer om att den aktiva substansen, klorogensyra eller CGA besatt dessa egenskaper men det var ändå styrkas.

I slutet av tjugo-två veckors studie konstaterades att de deltagare som tog extraktet hade förlorat 17 pounds mer än resten av testgruppen under placebo på samma test villkor. En milstolpe var i viktminskning, och grön kaffe bean extrakt blev välkända.

CGA underlättade viktminskning

Stöd av en kändis läkare hjälpte massorna blir medvetna om den nyupptäckta fettförbränning komplettera. Det flög bort från hyllorna, och för många som provat det, det var något positivt betänkande.

Som många andra kosttillskott, har grön kaffe bean extrakt lagts under mikroskopet, med vissa experter hävdar att dess roll i viktminskning inte var lika betydelsefull som annonseras. Dess roll i blodsocker och fet ämnesomsättning har dock varit starkt grundade och kontrollerade.

Om du vill förlora 17,5 kg på mindre än 22 veckor, bör du prova gröna kaffebönor. Det finns i tillägg form som kapslar och bör tas dagligen. Motion och kost anges inte som krävs för att uppnå de påstådda viktminskningen.

Det är självklart att du bör åtminstone försöka till höger några av dina fel matvanor samtidigt försöker ut tillägget. Vikt förlust resultat kommer fortfarande upplevas, men med bättre äta, du kommer sannolikt att förlora mer.

Fetma är ett tillstånd som de flesta människor har resignerat till. Men med grön kaffe bean extrakt, det behöver inte vara ditt livs historia. 17 pounds kanske inte mycket om du är Grövst övervikt men det vara bara tillräckligt för att komma igång på din efterlängtade resa till en bättre vikt.