Viktminskning

Hur gå ner i vikt medan de äter mer

Vad händer om jag sa att du kan förlora vikt snabbare genom att äta mer (mer ofta som är)? Väl beroende på din diet just nu, kan du bara vara duktig. Om du ändå bara äter en grundläggande 3 måltider en dag diet du kan inte bränner lika många kalorier som du kan under hela dagen. Det är visat att genom att äta mindre storlek portioner oftare hela dagen vi kan avsevärt öka antalet kalorier som vi bränner. När du äter krävs din kropp för att använda energi för att smälta den mat, vilket innebär att din ämnesomsättning är tillfälligt ökade. Vi kan verkligen dra nytta av detta faktum genom att äta en liten måltid eller mellanmål om varje 2 ½-3 timmar under dagen. Detta innebär inte mer hoppa över måltider eller tar längre tid mellan att äta. Därigenom kommer att avsevärt sakta ner din ämnesomsättning, vilket gör det svårt för kroppen att smälta och bränna mat när du äntligen äter.

Den viktigaste måltiden är att du saknas frukost. Ja, det är den viktigaste måltiden på dagen. Vi kan förbättra ämnesomsättningen och nivåer energi genom att dricka ett glas vatten och äter frukost inom en timme vakna upp. Efter en lång natts vila och snabbt våra kroppens ämnesomsättning fungerar knappt när vaknar vi. Genom att äta och dricka vi jumpstart ämnesomsättningen och börjar bränna kalorier (en studie visade en ökning med 24 procent i ämnesomsättningen efter att ha druckit 16 oz. vatten på morgonen). Inte bara gör vi rev upp vår ämnesomsättning genom att äta en hälsosam frukost, vi kan stabilisera våra blodsocker leder till högre energi hela dagen och kan också hjälpa kontroll aptit som kan förhindra ohälsosam mat för resten av dagen.

Så nu kan du se genom att äta oftare, du kan faktiskt bränner fler kalorier? Så kom ihåg att ha en hälsosam måltid eller mellanmål om var 3 timmar för att hålla din ämnesomsättning revved upp och undvika att hoppa över måltider. Genom att hoppa över frukost är du över 4 gånger mer sannolikt att vara överviktig. Så alltid komma ihåg att äta en hälsosam frukost och försöka få 16 oz. vatten inom en timme vakna upp. Om du implementerar dessa användbara tips till din diet och motion program kommer du inte bara se skillnaden men känner det också.