Viktminskning

5 bästa övningar för framgångsrik viktminskning

När du arbetar med övningar för att få en platt mage, måste du komma ihåg att någon rutin måste åtagande. De bästa träning för magen fett är inte bara om vad som faktiskt fungerar men också vad du kan sticka med och vad du får göra. Låt oss ta en titt på 5 motion tips för framgångsrik viktminskning.

1. styrketräning.

Denna form av motion är allmänt anses en av bästa att uppnå lyckade viktminskning. Kvinnor kan ibland vara osäker tränar med vikter eftersom de inte vill bygga stora muskler. Men motstånd eller styrka utbildning ger en av de bästa övningarna för att få en platt mage eftersom muskler bränner fler kalorier, även när de är i vila. Det bästa sättet att bränna fett med styrketräning och inte utveckla stora muskler är att göra en kombination av övningar som fungerar hela kroppen.

2. intervall stil utbildning.

Och motstånd bidra utbildning, aeroba övningar till framgångsrik viktminskning och en platt mage. Detta är övningar som är utformade för att villkora hjärtat och lungorna och använda upp fettdepåer över hela kroppen för energi. För att få maximalt resultat från din aeroba övningar, pendla mellan högre träningsintensitet med låg intensitet återhämtningsperioder. Med denna intervall träningsmetod, kan du bygga uthållighet och bränna mer kalorier.

3. promenader och löpning.

Övningen hjälper dig att kasta vikt medan att hålla pulsen upp och ge dina lungor en bra arbete. Promenader och löpning är två bra övningar för att få en platt mage. Dessutom är den enda utrustning som du behöver ett par bra Träningsskor. Självklart kör bränner fler kalorier, men rask promenad är inte alltför långt efter. Integrera intervallträning i din löpning och promenader rutin och glöm inte att värma upp och cool down.

4. Simning.

De flesta människor ta ett dopp i poolen, så varför inte förvandla det dopp till några varv som en form av motion? Simning är en av de bästa övningarna för att få en platt mage eftersom det gör dig arbeta många andra delar av kroppen medan du arbetar din midsection. Simning hjälper lungorna bygga uthållighet så att du kan hålla andan längre och det fungerar din ben och armar samtidigt.

5. cykling.

Rida din cykel är ytterligare en av de bästa övningarna för att få en platt mage. Beroende på den hastighet och intensitet, kan den genomsnittliga personen bränna mellan 250 till 500 kalorier under en 30-minuters cykeltur. Rida din cykel ger kroppen en stor variation. Cykling fungerar inte bara din mage, men dina ben och armar samt. Minns när cykling, alltid vara säker; bära en hjälm och reflekterande kläder och ta en flaska vatten med dig.