Viktminskning

Räkna ut vad som orsakar mest problem med viktminskning

Som alla som har försökt gå ner i vikt inte och, kan denna process tyvärr leda till frustration och låg självkänsla. Detta kan särskilt vara fallet om du har haft upprepade misslyckanden under de åren som försöker gå ner i vikt.

Istället för att hantera detta upprepande cykel som gör ingenting men minska din totala självförtroende och motivation, låt oss fokusera på vad som kan göras för att förbättra dina resultat så du kan börja att göra positiva framsteg mot din viktminskning mål.

Huvudsaken du ta till hjärtat är att förlora vikt är en långsam process. Slänga ut tanken att släppa 30 pounds i 2 veckor för som bara inte kommer att hända. Detta är en av de vanligaste missförstånden mest vikt förlust asylsökande har och misslyckas att komma till rätta med den ärliga sanningen.

Sunda, naturliga vikt förlust uppstår när du underhåller lämplig näring under en längre tid och motionera regelbundet. Mängden vikt som du försöker att förlora tillsammans med din insats bidrar till att avgöra hur mycket tid det tar för att nå ditt mål.

Med andra ord inte förvänta sig en "quick fix" till din vikt situation eftersom att förlora vikt på ett sunt sätt är långt ifrån att. Inser att flesta människor som försöker gå ner i vikt har en mycket svår tid särskilt när den har börjat. Förändrade matvanor och upprätthålla lämpliga portionsstorlekar vid måltider kan vara hård särskilt när kropp och själ har blivit vana vid att äta en viss mängd och typ av mat under hela dagen.

Detta är vad gav mig den svåraste tiden när jag först började på min vikt förlust resa. I all ärlighet, de första 6 månaderna jag upprepade gånger misslyckats i mina ansträngningar och den viktigaste frågan som jag var ständigt kämpar var med min kost.

Bryta vanan att äta extra stor snabbmat måltider, småäta på potatis chips och dricka läsk var 3 törnen i min sida som var svårast att bli av med. Men jag fastnade med det, och långsamt under månaderna jag ändrade mina vanor från att köpa snabbmat praktiskt taget varje dag, nu knappast någonsin.

Dessa är typerna av val som du kommer att ställas inför och det är bara genom din beslutsamhet att gå ner i vikt kommer du att kunna besegra dessa ohälsosamma vanor som hjälpte leda dig dit du är idag. Kraft att förändra är i dina händer. Så länge du är villig att ge det en ärlig ansträngning och inte ge upp även om det inte kanske går som du hade tänkt, kommer du se hur du söker.

När du räkna ut vad som orsakar du de flesta problem med viktminskning, kommer du sedan har identifierat 2-5 specifika instanser som förtjänar din fullständiga uppmärksamhet. Fokusera på dessa "problem" områden och under månaderna hittar du dig själv blir friskare och friskare precis som jag gjorde.