Viktminskning

Fighting frestelse: att göra med vänner och familj som sabotera dina ansträngningar viktminskning

Att förlora vikt bör endast vara bara om den. Viktminskning. Inte vän förlust eller familj förlust. Men tyvärr det är inte verkligheten i den värld vi lever i.

Människor konsumeras av många saker. Rädsla, oro, osäkerhet. Framför allt, svartsjuka och avund. Någon som har kämpat med vikten vet skuld som sticker du när din vän order en sallad till lunch medan du beställer en hamburgare med pommes frites.

Du ser att någon på en släktträff eller vän sammankomster som nyligen har sprida massor av vikt. Är du glad för dem, verkligen? Du ens erkänna att de har förlorat vikt eller avundas slå dig och hindrar dig från att låta dem veta vad ett bra jobb de har gjort.

När tabellerna slår, kan det skada kraftigt. Jag var alltid en överviktig tjej. Jag antar att jag blev en känslomässig eater som barn. Jag var aldrig fett, jag var faktiskt mycket mager, men jag blev mobbad om min vikt även när jag var en tanig 10 år gammal. Skäl till varför? Vem vet, barn hatade som jag fick straight as

Men jag blev flickan de anklagade mig för att vara. "Fett" flickan. Hela gymnasiet, det var jag klädd i baggy jeans, lös t-shirts. Jag bar tröjor på sommaren och långa jeans. Jag hatade min kropp. Jag hade inga datum till skolan balen eller danser och ingen kärleksintresse på mitt deltidsjobb på skidorten.

Men sedan något förändrats. I mitt första år på universitetet nått jag en all time high med min viktökning. Jag kunde inte tro på numret på skalan, och jag lovade mig själv att jag skulle förlora vikt. Efter 5 månader gjorde jag. Alla som såg mig på campus var chockad. Jag var klädd i korta kjolar och åtsittande linnen. Jag var mager och muskulös. Jag såg bra ut. Och jag hade arbetat hårt för att uppnå detta.

Men berättade ingen för mig att jag gjorde. Ingen av mina vänner erkände min viktnedgång. I själva verket försökte de forcefeed mig öl eller godis, förargad när jag skulle sluta efter bara en eller två öl på en utekväll. De vikt och jag hade förlorat det. De var inte glad för mig. Jag slutade att bli inbjuden till fester och evenemang av mina tjejkompisar. Bekanta skulle stirra på mig med sina käkar sjunkit när de såg hur mycket jag hade förändrats, men mina vänner kunde inte gratulera eller gärna för mig.

Det var då jag lärde mig att jag var tvungen att få nya vänner som delade min nya träningsmål och hälsosam livsstil. Det brast mitt hjärta att se hur känslokalla människor jag älskade kunde vara. Men människor är svartsjuka och avundsjuka och jag har varit skyldig till det själv. Om du försöker gå ner i vikt, att förstå att detta kommer att vara en av de mest utmanande delarna. Med stöd av familj och vänner är perfekt men det är ofta inte fallet.

Vara stark i dina mål, åta sig själv och söka hjälp av en community på nätet. Du kan göra detta.