Viktminskning

Det snabbaste sättet att förlora fett på magen

För de av er som har letat upp olika sätt att få den eftertraktade sex-pack, måste du vara medveten om hemligheten nu. Vi har alla ett sex-pack i form av rectus abdominis muskel. Men, i de flesta det är osynlig som döljs under ett tjockt lager av underhudsfett. Således, om du är besatt av en sex-pack, du måste först bli av med fett sitter på abs och sedan arbeta för formning och skulptera dem.

Stegen för att detta mål är enkelt och de som lätt kan integreras i din dagliga schema. Det enda villkoret är att du behöver finns kvar och förbli tillägnad uppnå väldefinierade magmusklerna.

Krympa din tallrik-

Det börjar med att minska mängden mat du äter. Många av oss tenderar att äta mer än kroppen behöver. Den överskott, att vara till någon nytta för kroppen, bildar fetthaltiga avlagringar och ackumuleras i höfterna, magen, låren och armarna. En mindre platta som håller mindre mat kommer att automatiskt minska din aptit.

Titta på vad du äter-

Det är viktigt att justera dina matvanor för att förlora fett och bygga abs snabbare. Rätt kost inkluderar att äta en riklig mängd protein både från animaliska källor som magert protein och fisk och vegetabiliska källor såsom sallat och spenat. Proteiner att bygga och stärka kroppen muskler. Minska ditt intag av kolhydrater eftersom de innehåller en stor mängd kalorier. Äta fiberrika frukter och grönsaker som de reglera hälsa i matsmältningssystemet och är rik på näringsämnen.

Öka ämnesomsättning-

Hög intensitet hjärt-övningar är bästa att förlora magen fett. Cardio höjer pulsen och bränner därmed fett snabbare. Kör, jogging, cykling, cykling, hoppa och dansa är populära hjärt aktiviteter du kan utföra. Försök att passa in i minst 30 minuter, 6 dagar i veckan. När du arbetar mot upphöja hålla pulsen inom träningszonen.

Bygga muskler-

Bygga muskler kommer inte bara hjälpa en förlora magen fett men också gå ner i vikt i allmänhet. Detta beror på att musklerna förbrukar mer kalorier för deras underhåll. Du kan bygga muskler genom vikt övningar. Du kan göra Pilates eller använda en ångvält. Du kan också använda din kroppsvikt. För att hålla din träning utmanande och effektiva, måste du gradvis öka intensiteten eller antalet repetitioner eller vikt. Buken övningar är också effektiv när det gäller att bygga muskler. Crunches, armhävningar och sit ups stärker musklerna i buken och bröstet.

Hydrat kroppen-

Vatten är en viktig komponent eftersom det håller kroppen fungerar väl. Det får bli av med gifter och hindrar kroppen från att bli uttorkad. Det är ett bra substitut för hög kalori drycker som läsk och bearbetade frukt-och bärsaft. För att göra vattnet mer effektivt för viktminskning kan du pressa en citron i det och dricka vatten.

Hantera stress-

Vad många av oss inte vet är att stress är direkt relaterad till viktökning. Stress ökar nivåerna av kortisol vilket ytterligare ökar aptiten. Du bör leta efter olika avslappningsövningar att hantera stress. Sömnen i sig är ett bra sätt att varva ner efter en hård dag.

Om du följer ovanstående tips ärligt talat, är du säker på att förlora magen fett och skulptera abs på minsta möjliga tid. Dock tid det tar för alla att smälta bort magen fett beror också på mängden fett din bära runt midsection.