Viktminskning

Holiday viktminskning

Helgdagar medför oftast män och kvinnor verkligen känner sig pressad och också överväldigad. Forskning har visat:

En hel del människor är oroliga från känslan av att ha en "brist på tid"

Andra individer verkar betonas genom uppfatta "brist på pengar"

Många känner sig stressad om "trycket att presentera eller ens få gåvor"

Känslan av att känna stressad kan ibland leda oss att göra skadliga val om vår måltid intag tillsammans med utsikt över hur vi tar hand om oss själva.

Även om jag vet att mycket om hur dessa vanor form, mitt mål för dig under dessa månader är att minska din ångest och stress och mer fokusera på föregripande av den semester sinnesstämning, så att du kommer att kunna ta mycket bättre hand om dig själv och din familj.

Semester Stress och viktminskning idéer

En) koppla av

Som vi inom en betydande ångest mänskliga kroppsbyggnad stängs den mag kursen av handling, inte också utlöser nämna det faktiska problemet detta för din emotionella och andliga tillstånd. Träda tillbaka är avgörande för att ha en hälsosam äta struktur samtidigt minimera vår ångest.

Detta underlättar vår kropp att absorbera större mängder av vad vi tar samt bränna drastiskt mycket mer oönskade fett! Vissa strategier för att bromsa saker är öva i yoga och fitness, gå utanför och njuter av naturen eller bara fokusera på din egen andning.

Två) medvetet äta

Konsumerar mindfully och också fokusera på vad vi måste för att vara medveten om vad vi äter en hälsosam herrgård. Vi är medvetna om alla våra känslor och vad som pågår inuti vår kropp. Dessutom kan det innebära äter mat med konserveringsmedel och njuter också av våra måltider!

Kom igång genom att ta en nypa frisk luft när du försöker äta, säga ett enda ord relaterade till en massa tack, luktar den mat du äter och verkligen uppleva texturer och lagt till förnimmelser inuti munnen.

Tre) upp strategier och placera kollektivt en strategi

Bara bli beredd aids minimerar vår stam. När är vi redo effektivt finns det mindre att oroa sig för. Några tekniker för att hjälpa redo för julen skulle vara att göra egna personliga inköp före tid, under inga omständigheter besöka samkväm före äta något, ta en ordentlig maträtt i samband med du är beredd att säga "nej" till en maträtt som du vet är inte bra för ditt mål.

Fyra) öva tacksamhet

Att skapa en "attityd av tacksamhet" är verkligen kopplat till bättre välbefinnande, mycket bättre vila, förbättrad långsiktig total tillfredsställelse förutom att förbättra ditt individuella liv. Detta ger dig mindre skadliga känslor utöver minimera depression.

Semesterperioden är den perfekta tiden att starta en daglig uppskattning praxis. Det förbättrar inte bara din kropp, men förändra ditt individuella liv. Börja genom att använda en uppskattning logg och också komponera 3-5 saker att du är tacksam för varje dag.

Fem) sätta kroppen i rörelse

Alla vet att ett träningspass är faktiskt en viktig faktor i din wellness metod. Detta kan göra det möjligt för absolut alla att kasta oönskade vikt, minska dina spänningar och ångest samtidigt öka ditt immunförsvar samtidigt som sedan gör att du kan må bra.

Jag uppmanar er att få glädje av vad du njuta; dans, med yoga, gå en promenad, deltar i spinn klass, kickboxning, kampsport, etc. Om du inte har någon fysisk aktivitet uppmanar jag er att komma igång nu!

Sex) ger näring åt dig själv

Som en teknik att banta och minska din oro måste du ta dig tid att njuta av. Du ska älska din egen själv ditt huvudmål. För många män och kvinnor identifieras att sätta sig själv först som tabu. Några kan känna att vi verkligen blir själviska när vi investerar tid att sätta oss 1. Tja är jag här att berätta att näring och hobbyartiklar skulle vara den största semester närvarande som definitivt är hänförlig till dig själv.

Jag hoppas du gillade denna handfull enkla metoder för att hjälpa dig att ha en otroligt avkopplande och trevlig semester säsong. Kom ihåg att den stam och ångest som ofta leder är "fast inuti våra sinnen."

När det blir dags för dig att känna mycket mer avslappnad och tillfreds du måste praktiken beundran och omsorg själv dagligen.