Viktminskning

Forskolin - vikt förlust stöd?

Med övervikt i epidemiska proportioner, människor gripa efter något som hjälper dem att gå ner i vikt. Förbehållet här är att vissa ämnen kan vara skadliga för din hälsa. Receptbelagda mediciner har biverkningar, så alla naturliga alternativ bör övervägas. Tänk på att alla naturliga kan också innebära hälsorisker. Guarana är alla naturliga, men det innehåller koffein alkaloider och kan påskynda dina hjärtslag. Ta är bort här att alltid tänka på vad du tar i förhållande till mat och dryck du konsumerar. Om du dricker coladrycker, te eller kaffe, du får redan koffein i ditt system, så var försiktig.

En ny stjärna på viktminskning tillägg scenen är Forskolin. Denna ört har använts i hundratals år. Coleus forskohlii, eller Forskolin, kallas även för Plectranthus barbatus och kan placeras i tropiska klimat, särskilt i Indien. Detta en ört som används i ayurveda medicin metoder för olika villkor, men har nyligen visat sig vara ett effektivt stöd för viktminskning.

Hur fungerar det?

Forskolin främjar genom en kaskad av biologiska händelser, frisläppandet av ett enzym som kallas lipas för fettförbränning. Vad forskningen visar är att användningen av Forskolin stimulerar viktminskning och att viktminskning tenderar att vara permanent. Detta är en ört som kommer att öka din ämnesomsättning, och bryta ner lagras fettvävnad. Det kommer att hjälpa minska fetthaltiga massa samtidigt inte minska muskel massa. Forskolin ökar också insulinnivåerna som stöd i upptaget av näringsämnen.

Coleus forskohlii har studerats för dess effekter på sköldkörtelfunktion. Enligt forskare stimulerar Forskolin hypofysadenylatecyclase cyclase i sköldkörteln membran. Hypofysadenylatecyclase cyclase är ett enzym med föreskrivande roller i alla celler, inklusive ATP (för energi) produktion och cAMP (som signalerar adrenalin). Följaktligen kom forskarna fram Forskolin kunde vara ett användbart verktyg för att förbättra ämnesomsättningen av sköldkörteln." (Med hänvisning till: Kasai K, Suzuki Y, Hiraiwa M, Kuroda H, Emoto T, Nakamura T, Shimoda S.: Forskolin stimulering av hypofysadenylatecyclase Cyclase i mänsklig sköldkörteln membran. Acta Endocrinol (kö). 1985 Feb;108(2):200-5).

Nyligen genomförda kliniska studier, inklusive en dubbelblind placebokontrollerad studie publicerad i 2012, visade att Forskolin "avsevärt minskat kroppsfett och fettmassa", samt "betydande ökning för lean body mass". Deltagarna förlorat i genomsnitt fem pounds av ren kroppsfett, samtidigt bygga muskelmassa för en tonad magert utseende. Enligt en studie publicerad i fetma forskning i 2005, tilldelades överviktiga eller feta män att få antingen Forskolin eller placebo dagligen under 12 veckor. I slutet av studien, medlemmar i gruppen Forskolin visade en större minskning av kroppsfett och en större ökning i muskelmassa massa (jämfört med medlemmar i placebogruppen). Studiedeltagarna behandlas med Forskolin också upplevt en betydande ökning av ben massa.

En hälsosam kost och motion bör vara del av någon vikt förlust ansträngning, du kan inte lita på kosttillskott ensam för att förvandla din kropp. Bästa resultat alltid uppnås av människor som tittar på vad de äter, och delta i någon form av träning flera gånger i veckan.