Viktminskning

Den verkliga affären om vikt förlust hypnos

Fetma är ett växande hälsoproblem i det moderna samhället. Centers for Disease Control and Prevention rapport att en tredjedel av den vuxna befolkningen i USA är överviktiga. Sökandet efter effektiva sätt att förlora de extra pounds pågår fortfarande och nya och revolutionerande metoder göra ibland nyheter. Om denna metod är verkligen effektiv på orsakar viktminskning och hålla vikten återstår för att se. Dessa nya metoder har ofta inte tillräckliga bevis. Vid denna tid stöds vikt förlust hypnos inte ännu av definitiva resultat från studier.

Vissa människor som är behäftad med hälsofrågor till följd av fetma och andra vikt-relaterade problem gå villigt under kniven. Det finns dock mer som avgör mot kirurgiska ingrepp av personliga och ekonomiska skäl. De flesta människor, trots att de har möjlighet att ha råd med kirurgi föredrar att uttömma icke-invasiva ingrepp innan ta första till sista alternativet på sin lista. En av de mest revolutionerande och kontroversiella icke-invasiva metoder för att förlora vikt idag är vikt förlust hypnos.

Hypnos är att i en trance. Hypnotisören använder mentala bilder och verbala upprepning för att framkalla ett tillstånd av koncentration och inre absorption. En person som är under hypnos är laser-fokuserad och mottaglig för förslag. Detta är tanken bakom viktminskning via hypnos. I konventionella metoder av hypnos, en person känns fylligare mycket snabbare än innan när de börjar äta. I huvudsak ändrar hypnos det sätt som personer som bär på övervikt tycker om mat på en undermedveten nivå. Denna metod passar mycket bra med människor som har svårigheter att uppfylla nuvarande kost program.

Hypnotisören behöver för att förbereda för varje session. De måste bestämma mycket specifik information om sina kunder viktminskning när klienten kommunicerar med dem. Exempelvis hypnotisörer måste lära sig om de saker som leder personen att äta för mycket. Detta hjälper dem att framkalla ett mentalt tillstånd som primtal människor att gå ner i vikt effektivt.

Trots bristen på studier öppnar många människor sina sinnen för att detta alternativ. I många fall har hypnos visat ganska effektivt för att hålla vikten för gott. Denna metod utförs dock inte isolerat. I stället genomförs det vanligtvis med andra insatser, inklusive vikt förlust rådgivning, motion och ett kostprogram. Dessutom är effekten mer uttalad efter en viss tid har förflutit. Vissa studier har visat att omfattningen av effekten är direkt relaterad med behandlingstidens längd.

Vissa hypnotisörer är duktiga på att göra en person tror att de har haft viktminskning kirurgi. I en teknik som kallas virtuell gastric band, kan en person förlora så mycket som 50 pounds i bara en period av sex månader. Under hypnos, är en person gick genom ett enkelt förfarande-den virtuella gastric band kirurgi. Hypnotisören gör upplevelsen mer realistisk genom att ställa in miljön så att den person som hypnotiserad erfar en övertygande realistisk upplevelse. Förespråkarna av detta program rapport omedelbar viktminskning i sina kunder, särskilt de som är 100% åtagit sig att leda en hälsosammare livsstil.