Viktminskning

5 lätt viktminskningstips för kvinnor

En kvinnas hormoner är olika till en man eftersom de har en högre nivå av hormonet leptin. Detta hormon spelar en viktig roll i aptit kontroll, metabolism och vikt förlust. Det är därför viktminskning tips för kvinnor inte kommer att vara exakt samma som för en man.

1. bli medveten om din hormonella förändringar.

Någon viktminskningstips för kvinnor bör erkänna din premenstruellt syndrom (PMS). PMS kan utlösa cravings, vätskeretention i kroppen och gör att du känner att din kost är för svårt att hålla med. Om du har cravings, prova och planera för dem. Till exempel om choklad blir oemotståndlig, välja mörk choklad. Det kan tillfredsställa ditt sug och eftersom det är mycket rik, mindre belopp kommer att ge dig den sätta fast du behöver. Undvik också att skalorna för ett par dagar om du vet att du kommer att ha extra vatten vikt vid en viss tidpunkt i månaden.

2. Drick mer vatten.

Ett är enkelt råd på att förlora vikt att dricka mer vatten. Vatten spolar systemet av alla potentiellt skadliga gifter och hjälper till att fylla dig så du inte känner för mycket av en lust att äta frestande mat. Den har inga konserveringsmedel, natrium och inga kalorier. Om du känner dig hungrig, prova att dricka ett glas vatten först. Känslan av hunger och törst är mycket lika. Du kan bara behöva hydrat kroppen.

3. undvika bearbetade livsmedel.

Livsmedel som kommer i en låda, kan, påse eller kartong behandlas och ändras från deras naturliga stater för att förlänga hållbarheten. De är ofta av dålig kvalitet och har mycket lågt näringsvärde. Gå igenom ditt skåp och bli av med mat som kommer att leda dig vilse och inte kommer att tjäna dig väl. Skär upp och store grönsaker och frukter så fort du har köpt dem, så varje gång du känner dig hungrig, du har fått några nyttiga snacks till hands och redo för att äta.

4. endast gör övningar som du tycker.

Alla råd om att förlora vikt kommer att innehålla någon form av motion. Viktigt är att hitta en övning som du gillar och som du kommer att vilja fortsätta att göra regelbundet. Om gymmet inte är för dig, finns det massor av övningar som du kan göra hemma. Du kan ta din träningsrutin utanför med promenader, jogging eller cykling eller välja inuti sysselsättningar som simning, dans eller zumba klasser.

5. Skriv en Journal.

Använd en anteckningar för att skriva ner de livsmedel som du äter, och de övningar som du gör. Genom att spela in all mat och dryck du har under dagen, och under vilka omständigheter du väljer dem, blir det mycket enklare att hantera dina matvanor. Dessutom, du kan hålla reda på hur du går framåt med din träningsrutin.