Viktminskning

Sätt att gå ner i vikt - del 1 - stoppa tortera dig själv

För att kunna ha själv på rätt plats att förlora det överskjutande kroppsvikt måste du börja med din psykologi - om du är stressad, menar till dig själv eller på dåligt humör hela tiden... Bege sig ut på en kropp omvandling resa är bunden att sluta i tårar.

Så att folk, varför vi plåga oss själva... Säger hemska saker om oss själva och saker våra ansikten med mat och dricka som vi senare ångrar gör och sedan slå oss upp för?

Så låt oss dyka rätt och börja med ordet Diet - det är dö med ett T på slutet... Undermedvetet kommer dina interna system vill förkasta idén eftersom det låter hotar... så vi är i en strid från det första ordet.

Vad är det / var det som gör oss straffa våra kroppar när vi inte känslan på rätt ställe... Ja nu är det dags att skapa ett nytt mönster och omfamna din underbara kropp... Ja talar jag till dig!... Omfamna din underbara kropp och börja behandla det som en uppskattad innehav... Och en liten viskning i örat - gissa vad - om du börjar behandla din kropp som en uppskattad innehav - andra människor omkring dig ser ut på dig med en mer gynnsam öga...

Tips för att komma igång

Här är några nya ord om dig själv, de kan vara i linje med - värdig, sund, levande, energisk.

1. din plikt att din vackra själv är att skriva ner minst (minst!) 10 vackra ord om dig själv. (och om du inte tror dem ännu, du kommer snart!)

2. När du har gjort detta, vill jag att du ska bära något - som en ring, halsband, bära lite rock i fickan (kanske en Rosenkvarts), - något som du kan röra och upprepa dessa 10 ord. Sedan när du känner en aning ner, kan du påminna dig själv hur fantastisk du är...

3. här är några punkter att komma ihåg

Self talk är oooh så viktigt. Ett exempel på detta skulle vara:

Du säger till dig själv - "varför inte kan jag gå ner i vikt"?

Ditt undermedvetna kommer med alla typer av svar som: "Orsak inte du bra nog", orsak du är lat, orsak du inte förtjänar det... Hmm det är inte bra för dig som det kommer att hålla dig på varje rörliga löpbandet och du kommer aldrig få.

Bättre frågor att ställa:

"Vad är några livsmedel som jag kan undvika för att hjälpa mig att nå min vikt mål?"

"Vad är några aktiviteter som man kan göra för att hjälpa mig att ändra min kroppsform?"

"Vad är några hälsosamma livsmedel och recept som jag kan använda för att mata min kropp för att producera energi och hälsa?"

Njut av... Se dig i tio sätt att gå ner i vikt - stoppa tortera dig del 2.