Viktminskning

5 roliga och enkla sätt att äta ren här julen!

Detta är tid på året där saftiga kalkoner, läckra desserter och frestande stärkelserika livsmedel kommer att ringa ditt namn. Besöka familj och vänner hjälper inte heller. Varje hem du besöka, det kommer att finnas bord fyllt med kakor, pajer, godis, alkohol och tillräckligt med mat för en kung. Det är bra att njuta av lockande rätter med dina nära och kära, kan efterdyningarna utlösa förödelse på din hela matsmältningssystemet och allmänna hälsa. Så, hur kan du äta ren under semestern och ändå njuta av en läcker festmåltid utan att känna skuld? Här smal är några tips som kommer att hålla du magen full och midjan under den här julen.

1. Ät en hälsosam måltid innan du besöker - det kan tyckas bakvända typ av att gå ut för en semester måltid, och äta innan du lämnar. Om du vill hålla din midja smal och din hälsa på rätt spår, är det dock bättre om du gör. Förbereda en måltid full av fiber, ekologiska grönsaker och magert kött. Detta sätt när du besöker dina nära och kära hem, du kan ha en bit av paj eller ett litet mellanmål utan att känna skuld.

2. ta din egen friska snacks - naturligtvis, det kommer att bli munkar, kakor, godis och söta behandla efter söt behandla. Medan de är alla frestande och smakfulla, kan de orsaka mer skada än nytta. Det bästa du kan göra är att packa ett hälsosamt mellanmål som är full av nötter, edamame eller frukt. Detta sätt när du blir frestad att gå till tabellen godis, du kommer ihåg att du har hälsosam och näringsrik mat rätt i fickan väntar på dig.

3. endast välja hälsosamma alternativ - jag vet att det kan vara ovanligt att hitta det mest hälsosamma valet på en semester fest, men det är möjligt. Det finns bord fyllda med grönsaker, sallader och frukt. Bo nära menyn hälsosamma val och du har inga problem att suget efter andra läckra livsmedel.

4. Kontrollera din portionsstorlekar - okej, vem säger att du inte kan njuta av utsökt mat under semestern? Medan andra suger ner på persika skomakare, kan du också! Viktiga är att kontrollera dina portioner så du inte äter för mycket. Du kan äta vad du vill så länge du styr portionsstorleken och se till att du inte äter för mycket.

5. ge din matsmältningssystemet en paus - om du vet att du kommer att delta i holiday fest, är det bäst att ge ditt matsmältningssystem en paus. Du kan göra detta genom att gå på en juice och vegetabiliska snabbt för frukost och lunch. Sedan när du äter din semester måltid, kan du välja näringsrik sallader, frukt, grönsaker och magert kött.

Även om det kan verka svårt att äta ren under semestern, är det helt möjligt. Följ bara dessa 5 enkla tips för att upprätthålla en frisk och ren livsstil. Om det är semester eller året runt, dessa tips hjälper dig att hålla dig smal, friska och normalviktiga.