Viktminskning

10 minuters övningar gå ner i vikt

Visste du att genom att bara göra 10 minuter snabb övningar för att förlora vikt har många hälsofördelar som väl så lätt viktminskning? Gör några 10 minuters träningspass under hela dagen kan vara så bra som gör en lång session.

När ska du göra dina övningar?

Helst ska du göra dessa 10 minuters träning rutiner 3 till 5 gånger per dag. Om du är upp mot tid kan du göra något innan arbete, en på lunchrasten och en efter jobbet. Om du har en mer avslappnad tillbaka arbetsmiljö, du kan eventuellt ta en extra 10 minuter under dagen att göra din rutin och du skulle kunna passa in så många som 5 träningspass varje dag

Vilka snabba övningar gå ner i vikt?

Dessa snabba övningar för att förlora vikt består av hjärt- och motstånd utbildning som är de bästa träning gå ner i vikt.

Låt oss börja med kardiovaskulär träning, som tenderar att vara mer populär. Detta är en övning där du flyttar din kropp i 10 minuter i taget. Det bidrar till att öka din puls, villkorar dina lungor och bränna fett. 10 minuters jogging session mitt på dagen kan verkligen öka din koncentration för resten av dagen.

Det finns massor av motstånd eller styrka övningar att gå ner i vikt och arbeta dina muskler. Muskler bränner fler kalorier, även när de vilar. Du kan göra en 10 minuters muskelbyggande session utan någon utrustning med övningar som armhävningar, knäböj eller sit-ups. Armhävningar är en av de bästa övningarna för att bygga din mage, arm, övre delen av bröstkorgen och ryggmusklerna. Du kan också använda en gummibandet för din dagliga träningspass. De är lätta att transportera och lagra och kan utöva många olika muskelgrupper i kroppen.

30-dagars provet.

Om du inte tror att dessa snabbt träningspass fungerar, prova dem för en månad för att se vilka resultat du får. Se till att du håller dig till gör minst 3 tio minuters träningspass varje dag. Åtminstone du kommer att märka hur olika du känner både energimässigt och känslomässigt efter några veckor för att göra dessa utöva sessioner.

Håll koll på din vikt i slutet av månaden för att se hur din vikt har förändrats. Om du kombinerar dessa sessioner med en hälsosam kost, ser du att du har skiftade några pounds och övningarna vikt förlust kan lätt passa in i din dag.