Viktminskning

3 tips för att hålla vikten off här julen

Vi är alla i samma båt denna tid på året, lamporna är upp, luften är skarp och de höga kalori livsmedel flöda genom våra hem så fort som de senaste några mini choklad barerna efter Halloween.

Vi har alltid idéer och planer om hur vi kommer att hålla oss från att smaska på semester fester, men varje år som vi till slut några pounds högre än före den söta smaken av Pepparkakshuset slå våra läppar. Det behöver inte vara så. Vi behöver inte känna att vi inte kan njuta av den mat vi vill och fortfarande hålla våra marken, eller ännu bättre, göra framsteg i vårt mål att gå ner i vikt. I själva verket kan vi inkludera de livsmedel vi vill och må bra på det med en liten bit av rätt information.

Så varför inte göra i år olika? Varför inte göra detta år det året som du äntligen hålla sig till dina vapen och göra ett åtagande för dig själv? Kanske du redan har beslutat att göra just detta men är osäker på det rätta sättet att göra det? Och kanske du bara behöver några tips från experter om hur bästa får man genom semesterperioden utan hoppa från den djupa änden. Genom att hjälpa hundratals människor genom åren, jag har lärt mig några tips och tricks för att få oss genom säsongen utan blåser upp och känna skuld om det hela.

Så är här 3 snabba tips om hur att göra just detta.

Tips 1) planera dagen runt med dessa godsaker och semester mat. Med andra ord, Tänk på att du kommer att ha några saker som du vet är höga i kalorier och fett. Så under resten av dagen, hålla kalorier lägre, och belöna dig själv med denna välsmakande behandla. Så kanske det innebär att ha en mindre frukost och lunch, eller kanske plocka bara några av dina favorit godsaker att njuta av istället för att slumpmässigt plocka en av allt.

Tips 2) tjäna din extra kalorier. Semestern är en bra tid att inte bara fånga upp med familj, men att införliva vissa aktiviteter under sammankomster. Saker som pulkåkning, hugga ved för den öppna spisen, eller ens att se till att du har all snö bort innan bolaget kommer över och du har den jätte måltiden. Genom att bränna extra kalorier, du inte bara göra rum för de extra kalorierna du ska sätta i, men du kommer också att ge din ämnesomsättning ett uppsving som hjälper till att ständigt bränna extra kalorier i timmar efteråt.

Tips 3) hålla åsynen av vad är viktigare. Har du någonsin hört ordspråket "att maten inte smakar lika bra som att vara i en bikini eller att ha en uppsättning abs kommer att känna"? Enkelt uttryckt, komma ihåg varför du ens ifrågasätter någon av livsmedel till att börja med. Genom att hålla ditt mål i åtanke och ständigt fråga dig själv "vad är viktigt just nu? De små flyktig känslan av tillfredsställelse av denna mat? Eller lång sikt målet att vara frisk och bär den bikinin eller har de abs som jag verkligen vill ha?" Jag vet att du kommer att fatta rätt beslut.

Summan av kardemumman är att om du vill behålla din vikt rimliga, du måste vara villig att ge lite och få lite. Det handlar om kalorier vs kalorier ut. Så om du kan hålla ditt mål i åtanke, och använda för att hjälpa dig att bestämma vad är mer viktig när du med på en tallrik med 5000 + kalorier, du kommer att bara bra kom det nya året, och på så sätt kommer det finnas något behov av ett nyårslöfte eftersom du är redan framme.