Viktminskning

Fyra sätt varför så få många människor alltför fett

1. för många högt kolesterol livsmedel

Låt oss vara tydliga här. Snabbmatsrestauranger som McDonalds, Burger King och Chick Fila har några av de mest önskvärda typ av livsmedel som konsumenterna kan få sina händer på. Men det finns några allvarliga konsekvenser för att äta dessa typer av måltider. En av dem är högt kolesterol. Den tråkiga delen är att högt kolesterolvärde ökar stadigt bland ungdomar i Amerika. Högt kolesterol kan så småningom leda till hjärtsjukdom som kan sätta dig i graven verkligen ung. Alternativ till platser som McDonalds eller Burger King kan vara Subway. Emellertid bör du försöka att njuta av en Sub utan alla de höga kalorin såser som sydvästra Chipotle eller honung Senap.

2. brist på daglig motion

Ha möjlighet att utöva är en av de största privilegier som en person kan njuta av. Utöva kan bygga muskler och förtroende inom dig som leder till bättre produktivitet på arbetet och hemma. Även om du gick ut för en promenad eller en lätt joggingtur på morgonen innan arbetet kan det ställa takten för en mycket lyckad dag. Låt inte fysiska begränsningar från avskräcka dig från att arbeta. Jag vet att amputerade amerikansk tjänst medlemmar att gå hårdare på gymmet än människor som har all verksamheten inom deras lemmar.

3. inte åtagit sig att de träningsprogram som de har börjat

Du ser det hela tiden. Människor gå på Facebook och Visa bilder på sig själva och förklara deras framsteg i de olika viktminskningsprogram som P90X eller sinnessjukdom. Framåt snabbspola sex månader från och med nu och de blir avskräckta och ge upp hela programmet. Jag är här för att berätta detta. Dessa program som jag nämnde arbete, jag vet att de fungerar eftersom jag är levande bevis. Du kan inte ge upp har inte heller samma matvanor när du använder dessa program. Om du inte ändrar sättet äter du än du har bara slösat bort massor av pengar på något som du var aldrig åtagit sig att göra i första hand.

4. depression

Depression kan leda en person till överätande och förlorar fokus och möjlig död genom självmord. Tyvärr leda människor till mat när de blir deprimerad eftersom det är det enda sätt som de behandlar efter deras kamp. Ett annat sätt som en person som behandlar depression är överdrivet drickande av alkohol som är en annan faktor och få alltför fett. När någon visar symtom på depression deras familj eller vänner bör inte ignorera dessa symtom eftersom det kan leda till någon sätts i marken. Depression är något som inte tas lättvindigt.