Viktminskning

Är viktminskning möjligt med mesotherapy?

Vad är mesotherapy?

Mesotherapy är en speciell teknik som innebär att injicera en blandning av läkemedel och homeopatiska läkemedel, vitaminer, naturliga extrakt och andra ingredienser i små doser i underhudsfettet. Dessa sub dermal multivitamin injektioner främja viktminskning genom att lokaliserade fettdepåer i de behandlade områdena.

Hur mesotherapy orsakar viktminskning?

Din läkare kommer att injicera en mikroskopiska mängder av en särskilt preparerad kemisk cocktail som innehåller mikroskopiska mängder av läkemedel och homeopatiska läkemedel, vitaminer, mineraler, hormoner, enzymer och växt extrakt i underhudsfettet i områden som behöver behandla. Den sprutas kemiskt hjälper till att reglera lymfan och blodcirkulationen samt bryta ner lipider (lokaliserad fett ansamlingar) under huden.

Är mesotherapy en säker behandling?

När de utförs av en utbildad läkare, som har gott om erfarenhet av injicera dessa sub dermal vitamin injektioner för viktminskning, är mesoterapi en ganska säker procedur med praktiskt taget inga allvarliga biverkningar.

Men som alla andra kosmetiska ingrepp finns det vissa risker och biverkningar som förknippas med mesotherapy för viktminskning. Men är resultatet av förfarandet som så lockande att dessa hälsorisker är värd att ta. Med det sagt, rekommenderas det att rådgöra med en erfaren läkare eller hudläkare innan genomgår denna behandling för viktminskning.

Varför mesotherapy att föredra framför fettsugning?

Det är inte bara invasiva arten av fettsugning som gör det ett sekundärt val. Det finns många andra skäl också som gör mesotherapy ett begärde viktminskning förfarande. Den tidigare behandla inte celluliter; ganska orsakar ofta det befintliga celluliter streck blir mer framträdande. Dessutom ibland fett bort med fettsugning teknik ofta startar insättning i samma områden eller återkommer i andra områden, vilket inte är fallet med mesotherapy. Dessutom, kräver den senare ingen sjukhusvistelse eller narkos; inte heller handlar det om några driftstopp.

Vilka andra kosmetiska villkor kan behandlas med mesotherapy?

Det kan användas för att behandla ett brett spektrum av kosmetiska problem samt medicinska tillstånd inklusive akne, bristningar, ansiktsrynkor och alla typer av ärr. Dermatologer använder ofta denna teknik för att lyfta slapp hud på ansikte, hals, händer och andra områden. Det kan också användas för att styra håravfall hos både män och kvinnor.

6 skäl till varför du bör välja mesotherapy:

Mesotherapy är förmodligen det enklaste och säkraste sättet att upplösa lokaliserade fettdepåer. 6 fördelar mest lockande av denna behandling för viktminskning:

• Ingen kirurgi

• Inga driftstopp

• Ingen bantning

• Ingen utövar

• Inget fett

• Inga celluliter

Viktiga överväganden:

Mesotherapy är utan tvekan en mycket effektiv vikt förlust behandling, men bara när de utförs av erfarna händer. Kom ihåg att det är en oreglerad förfarande som människor kan enkelt utföras utan någon formell utbildning och certifiering. Men som någon annan kosmetisk behandling, erfarenhet och kompetens är avgörande vid mesoterapi också. Utövare utför den här proceduren i spa och stora köpcentrum kan ha bra injicera kunskaper men de kommer inte kemiska cocktails beredd efter en standardiserad formel. Detta kan leda till allvarliga hälsorisker, inklusive hudutslag, brännskador, infektioner och olika andra allvarliga hud avvikelser, som permanent hud missfärgningar, synliga ärr och bildas klumpar under huden. Kontrollera därför att du får det förfarande gjort på en klinik av eller under direkt överinseende av styrelse-certifierade, erfarna läkare eller hudläkare.