Viktminskning

Sätt att gå ner i vikt snabbt och sluta jaga modefluga kostvanor

Vilka är de bästa sätten att gå ner i vikt snabbt? Det finns många extrema och trendiga Dieter tillgängliga som kan arbeta snabbt. Men de kanske inte är det bästa valet.

De kan vara dyra, hårt på din rutin och begränsad på kroppen. Kirurgiska metoder kan vara säker och effektiv, men de främjar inte hälsosamma vanor som kan hålla en livstid och förbättra din livsstil.

De bästa sätten att gå ner i vikt snabbt är naturligt. Grunderna i äta rätt och motionera hjälp kan du upprätta en hälsosam livsstil.

Sätt att gå ner i vikt snabbt:

Gör inte:

* Hoppa över måltider. Hoppa över måltider betyder att du hopanden energi. Din kropp behöver energi för att bränna kalorier och fett celler. Hoppa över måltider kan innebära att småätande spårar ur.

* Dricka onaturliga drycker. Läsk, energidrycker, alkohol och kaffe påverkar din matsmältning och har inte några näringsämnen. Blandning av frukter och grönsaker i en smoothie eller juice dem för ett näringsämne fyllt drink.

* Ge upp när det finns bakslag. Du kan få sjuk eller gå på en semester som avbryter din friska planer. Bara komma tillbaka på rätt spår så snart som möjligt och fortsätta framåt.

* Gå till de store hungriga eller utan en inköpslista. Planera dina måltider och har en inköpslista med dig i butiken.

* Äter bearbetade livsmedel. Förädlade livsmedel är full av natrium och andra ingredienser som bidrar till fett cell produktion.

* Bära löst sittande kläder. Byxor stretchig regelbundet gör att du kan äta mer och mer snack. Tajtare kläder och användning av en ombonad bälte, kan hjälpa kontroll delar och mindless äta.

GÖR:

* Titta på dina portioner. Använd små tallrikar och skålar för din mat.

* Motion 60 minuter om dagen. Minst en timme om dagen för att höja ditt hjärta slå behövs för att bränna fett celler.

* Ladda upp på frukt och grönsaker. Konsumera frukt och grönsaker till varje måltid och mellanmål.

* Äta godsaker med måtta. Gå vidare och har en cookie, men gör det bara en. Små godbitar av godis är okej.

* Drick massor av vatten. Vatten hjälper till att spola ut gifter och extra vatten viktökning. Vatten kan hjälpa dig att känna dig nöjd.

* Får nog vila. Sömn är mycket viktigt och mycket bra för att hålla stressnivån ner och matsmältningen fungerar korrekt.

* Hålla en mat journalen. Studier visar att personer som använder en mat journalen har mer framgång i viktminskning.

* Skriv ner dina mål. Vara specifik i dina mål och lägga upp dem på en synlig plats.