Viktminskning

Hur man äter hälsosamt utan att banta i 6 steg

Är att lära sig hur man äter hälsosamt utan att banta omöjligt? Aldrig! Det är mer förnuftigt och är mycket lättare att göra enkla förändringar som kan bli goda vanor att hålla en livstid. Bantning kan vara för stor för en förändring och orsaka onödig påfrestning på din dagliga rutin. Bantning kan beröva kroppen nödvändiga näringsämnen. Det kan också kosta extra pengar och tid. På grund av dessa Bantning fallgropar, är sluta kosten den vanliga vägen människor tar.

Innehåller goda vanor en i taget är mycket rimliga och är en positiv upplevelse.

Hur man äter hälsosamt utan att banta i 6 steg

1. vistelse hydratiserade. Vatten hjälper till att upprätthålla en fullständig känsla. Vatten hjälper till att spola ut gifter, särskilt när en fjärdedel av en citron pressas i den. Citron är en naturliga rengöringsmedel. Flushing gifter och rengöring tjocktarmen kommer stöd i att förlora vatten vikt och främja matsmältningen. Matsmältningen är viktigt för näringsämnen absorberas in i systemet och inte lagras som fett celler. Vatten hjälper till mag-tarmkanalen och ger dig extra energi och fokus. Träningsdagar, dricka extra vatten för att hålla hydratiserade.

2. smoothies och juicer. Det är enkelt och roligt att göra färsk frukt och grönsaker smoothies. Dricka din näringsämnen är välsmakande och bekvämt. Lägg till några proteinpulver, yoghurt och några chia frön för en naturlig energidryck. En smoothie eller färsk färskpressad juice är den friskaste och mest fettförbränning frukost som du kan ha. En grön drink full av spenat, grönkål eller groddar, kommer smaka bra med lite extra honung.

3. groning. Starta groning korn, frön och baljväxter för snabb energi och fettförbränning. Lära sig att spira är som ett roligt vetenskapligt experiment. Det tar bara ett par dagar och du har klorofyll packade näringsämnen som levererar energi och massiva vitaminer och mineraler.

4. skylt geometri. När planerar måltider och servering din tallrik, använda hälften av plattan för frukt och grönsaker. Använd en fjärdedel av tallriken för kolhydrater och för andra kvartalet för protein. Äter så mycket frukt och grönsaker som du vill.

5. mellanmål. Frukt, grönsaker och ett protein är utmärkt snacks. Groddar är en snabbfika och undertrycka aptit. Doppa grönsakerna i vissa hummus. Äta ett kokt ägg eller en handfull nötter. Äpplen med jordnötssmör är mycket välsmakande.

6. klipp tillbaka. Äter dina måltider, godis och skräpmat med måtta. Njut av din favorit mat, men bara lite.