Viktminskning

Viktminskning med eteriska oljor - en närmare titt

Det är bra om viktminskning med eteriska oljor är att det är naturligt utan en speciell diet eller biverkningar. Eteriska oljor har funnits i tusentals år och har använts i religiösa ceremonier, balsamering och terapi.Dessa oljor är inte bokstavligen fet, men är ånga destilleras från växtdelar som löv, bark och blommor. Kemiska beståndsdelar är den produkt som härrör från destillation process. De absorberas lätt in i huden eller genom näsborrarna med aromaterapi. De innehåller kraftfulla egenskaper och är så små att de kan komma in i blodet och cellerna. Eftersom de är födda från naturen, arbetar de med kroppens naturliga förmåga att bränna kalorier och minska suget. Viktminskning med eteriska oljor kräver inte en särskild diet.

Hur du använder oljor?

Den gemensamma användningen är att tillämpa dem på undersidan av fötterna. Längst ned på fötterna har de största porerna på kroppen. Således kan de vara absorberas snabbare. De kan också spridas ut i luften med en diffusor. Oljor ange luktsinnet och via den vägen, kan de sedan in i blodomloppet.

En titt på viktminskning med eteriska oljor

Kanel. Kanel olja har egenskaper som stöd i regleringen av socker i blodet. Eftersom det är bra i blodsocker förordning, kan det hjälpa att minska risken för diabetes. Kanel kan förbättra leverfunktionen, hjälp med serum lipid balans och också hämma nya fettceller bildas.

Grapefrukt. Frukt och oljan lugnar magen och hjälper till att kontrollera aptit. Grapefrukt kan också inducera fett förbränning eller lipolys. Grapefrukt hjälper magen att känslan nöjd och kan öka energi. Grapefrukt har varit känt att lyfta upp stämningen.

Citron. Citron är ett naturligt rengöringsmedel och detoxifier. Citronolja kan bidra till att minska aptiten. Citron är bra för att spola ut gifter. Det framkallar också fett cell bränning.

Pepparmynta. Pepparmynta är mycket hjälpsam för matsmältningssystemet. Det förstärker känslan av att vara full. Cravings och aptiten kan minskas. Peppermint ökar energi och fokus.

Ingefära. Ingefära lugnar magen och har förmågan att stimulera viktminskning genom lipolys eller fettförbränning.

Vissa kanske frågar varför inte bara använda maten istället? Maten har samma effekter, men koncentrationen av oljor har mer styrka.Du kan använda dessa oljor individuellt eller cocktail dem för en starkare effekt. Använd försiktighet och sunt förnuft när utnyttja viktminskning med eteriska oljor.