Viktminskning

Myter och fakta om att äta på natten

ÄTER PÅ NATTEN DÅLIGT?

Förmodligen sitter du det bara undrar om du ska få upp och har en sista tugga av din favorit måltid innan han återvände till sängen. Du kan också kämpar för att förlora lite vikt men du har en vana att äta på natten. Oavsett situation, det är på tiden att vi alla tar en paus och förstå några viktiga myter och fakta om att äta på natten.

MYTERNA

Sedan 1970-talet uppmuntrade de flesta samhällen människor att ha tre måltider per dag. Detta kan tillskrivas det faktum att man fortfarande under utveckling eller resurser på tiden var ganska knappa beroende på region. Å andra sidan, kan den hänföras till de slagord som utvecklats av berömda personligheter som Adelle Davis som är känd för sin berömda skrift; Ät frukost som en kung, lunch som en prins och middag som en fattiglapp.

GEMENSAMMA VISDOM

Med tiden blev de tre måltiderna per dag slogan en grundregel som skickades från en generation till en annan. Du har förmodligen även uppmuntrat en vän innan för att sticka till rutinen. Även om det inte är en dålig bit av råd, är den baserad på ett bekant mönster som kan ändras beroende på sin önskan. För vissa tros det också att äta på natten tar bort din sömn. Detta är ännu mer skrattretande än förklarligt.

MATMISSBRUK

En annan myt kommer du förmodligen höra när ämnet på att äta på natten är uppfostrad är tanken att det är ett sätt att äta för mycket. För en som försöker gå ner i vikt, kan denna tanke snabbt ändra din uppfattning om att äta på natten. Överätande är verkligen en dålig vana som kan utövas när som helst under dagen dvs vid frukosten när äter din lunch eller äta din middag.

FAKTA

Äter på natten dåligt? Svaret på denna fråga avgörs av mängden mat du äter, typ av mat och dina mål samtidigt som maten. Till exempel, om du tar en hög kalori mat på natten även efter att ha andra kalori rika livsmedel under dagen, kommer att kalorier samlas på en daglig basis och leda till fetma.

VARFÖR ÄTA PÅ NATTEN?

I de flesta fall äter människor på natten på grund av stress, tristess, behovet av att tillfredsställa en kräsne eller ens hunger. Oavsett anledning, alltid förstår var det kommer ifrån och vilka andra alternativ finns. I de flesta fall dessa natt snacks är normalt kalori rik och därför kommer de att öka din kropp kalorier och därför att hitta en lämplig ersättning som vatten eller naturlig juice för sådana stunder kommer att hjälpa till att hantera din vikt.

SLUTSATS

Äta på natten vinns inte illa så länge som du övervakar mängden kalorier du tar och vilken typ av mineraler. Gå till del-kontrollerade tilltugg som små portioner av popcorn, låg fetthalt yoghurt, frukt eller glass barer. Om you´re allvar med att förlora fett, prova några av de livsmedel som bränna fett. Ikväll, Känn dig fri att njuta av ett mellanmål innan sängen men se upp på mängden kalorier.