Viktminskning

5 saker som hindrar dig från att förlora belly magen fett

Om du verkligen menar allvar med att förlora magen fett, finns det vissa grundläggande element som du måste förstå. För det första om du börjar svälta dig själv, kommer du bara skada din kropp på lång sikt. Inte äta kommer inte hjälpa att få förlora magen fett och få en platt mage. I själva verket, kommer inte det hjälpa din kropp på något sätt för den delen. Om du har svårigheter skiftande fettet runt magen, trots alla dina ansträngningar, kan det vara en av de 5 skäl som anges nedan.

1. du äter inte hälsosamt.

Om du äter fel mat, kan du inte få en platt mage, även om du äter mindre. Det bästa livsmedel för att förlora magen fett är "riktiga" mat som är hela och obearbetade. Förädlade livsmedel är de som kommer i paket, tenn, låda eller påse. Du behöver äta mat som får dig att må bra, hålla dig full mellan måltiderna och ger dig energi som du behöver för att utöva.

2. du gör inte varje övning.

Träna och äta rätt är två nödvändiga komponenter för att förlora magen fett. Om tanken på att gå till gymmet inte tilltalar dig är det dags att prova andra former av träning tills du hittar något som du ser fram emot att göra. Om du vill behålla passar och få en platt mage finns det massor av sätt att utöva hemma eller utomhus.

3. du sätter inte din hälsa först.

Först sätta din hälsa kan innebära att få upp 30 minuter tidigare att utöva innan arbetet, eller äta en hälsosam lunch du tagit hemifrån. Människor med för mycket fett på magen har en tendens till ökad kolesterol, ökande blodsocker och högre blodtryck. När du börjar förlora magen fett betyder det att du är på en lägre risk för diabetes, hjärtsjukdomar och stroke.

4. det finns för mycket Stress i ditt liv.

Stress kan påverka mer än bara dina tankar och känslor. Även om det låter som ett ovanligt sätt att förlora fett på magen, kan minska din stress faktiskt hjälpa dig att förlora magen fett naturligt. Stress orsakar hormonella obalanser i kroppen. I synnerhet finns det ett hormon som heter kortisol som blir obalanserad och orsakar fett ansamlas runt midjan.

5. du konsumerar för mycket alkohol.

Om du vill få en platt mage, är vad du dricker lika viktigt som vad du äter. Bara genom att minska mängden alkohol kan du dricker drastiskt förbättra din kropp. Alkohol är mycket hög i kalorier och kan orsaka dig att samla in fett i buken. När du dricker mycket alkohol, har du mer problem med fett runt mitten.