Viktminskning

Utan detta - få du aldrig din perfekta kropp och hälsa

Det börjar i huvudet

Alla materiella ting började med en tanke som någon hade. Det spelar ingen roll hur galen tanken lät i början, det är så det började innan det fick form och kom levande. Om Henry Ford skulle ha frågat folk hur transporter kan förbättras innan bilar fanns, han skulle få svaret att människor skulle behöva snabbare hästar. Ingen hade idén att ersätta hästar med en motor. Det hela började med en idé, som väldigt få trodde på.

Någon hade en tanke och manifesteras i en sak. Visste du att du manifestera på samma sätt med vad du tänker om dig själv och din kropp. Om du tror att du aldrig kan ha att muskulös kropp och hälsa som du ser andra med - ni har rätt, kommer det aldrig hända. Men om du tror att du kan - du är på god väg. Detta är kraften i tankar.

Ditt liv bildas av tankar

Som jag nämnde, du bara manifestera inte saker i din värld, du också manifestera din hälsa, kropp och situationer. Du är resultatet av dina tankar som du har planterat och näring. Om du vill ha ett bättre resultat måste du plantera bättre tankar.

Varje tanke har en konsekvens. Ingen tanke kan existera utan att det påverkar resultatet på något sätt. Tankarna du hålla ständigt i huvudet och vad du pratar om att skapa dominoeffekter på alla runt omkring dig. Människor plocka upp på energin i dina tankar. Bra energi kommer att spegla tillbaka till dig med positiva upplevelser och negativ energi kommer att återspegla negativa erfarenheter tillbaka till dig.

Om du inte är nöjd med vad som händer runt omkring dig, är det dags att tänka bra, positivt och närande tankar om dig själv.

Vad som kommer ur din mun?

Börja lyssna noga på vad du säger och talar om. Vilka ord du använder och hur du säger det, har en enorm effekt på dig själv och andra. Varje ord har energi, bra eller dåligt och har en effekt på ditt liv. Tala med kärleksfulla ord och du hittar den samma kommer tillbaka till dig.

Om du inte är nöjd med ditt nuvarande liv, ta en titt på hur du talar och vilka ord du använder.

Ändra din framtid nu. Ditt utseende, kropp, hälsa och välstånd beror på den.

Detta är det dags att börja titta på dina tankar som du bär med dig varje dag. Det sätt du pratar är också en återspegling av hur du tänker. Tänka bra tankar och tala kärleksfulla ord och du kommer se att denna bra energi kommer att flytta i världen att skapa inte bara god hälsa, även rikedom om det är vad du önskar.