Viktminskning

Tips för att gå ner i vikt för lata människor

Viktminskning tar arbete, men den tid du ägna att äta rätt och motionera behöver inte kännas som ett andra jobb. Även om du inte har den tid, pengar eller motivation att slå gym och förbereda en hemlagad måltid varje natt (eller om du helt enkelt en självutnämnd soffpotatis), det finns fortfarande gott om låg ansträngning (men mycket effektiv) strategier för att bli av irriterande pounds. Några av dina favorit "lata" vanor, som spelar TV-spel, köpa färdigmat och använda genvägar på matlagning, kan hjälpa dig slank ner.

Läs vidare för några tips för att gå ner i vikt som kan göra att förlora vikt en bit av kakan.

Vuxna i USA är bara inte få nog fysisk aktivitet, period. Vi får större och större. Vi sitter vid ett skrivbord hela dagen lång. I stället, vi kommer hem från en dag sitter på kontorsdatorn endast att sitta några mer - på vår hemdator, framför tvn, och vid matbordet.

Nej, du behöver inte börja träna för ett maraton. Skillnaden mellan att få frisk och bli en statistik ökar din aktivitetsnivå gradvis, kanske med 20% per vecka. Som kommer få dig upp till de rekommenderade nivåerna innan för länge. För inaktiva personer, kommer att gör någon form av aktivitet gynna deras hälsa. De American Heart Association rekommenderar att människor inaktiva successivt arbeta upp att träna tre till fyra gånger i veckan för 30-60 minuter på 50% - 80% av sin maximala puls. Rekommendationerna för fysisk aktivitet har förändrats drastiskt. De gör det lättare för allmänna offentliga att uppnå rätt nivåer av motion eftersom den innehåller sådana vardagliga aktiviteter som rent hus och promenader.

Följande alternativ kan vara lika effektivt som jumping jacks, joggingspår, eller dyra gym:

· Använd inte hissar eller rulltrappor; i stället ta trappan. Börja med en sådan ersättning per dag, och bygga upp långsamt. Så arbetar du på 50: e våningen? Rida upp till 48 och gå upp därifrån. Försiktig, men--gick nedför trapporna kan vara hårt på knäna. Gå upp, men rida ner.

· Stoppa cirklande parkeringsplatser och kämpar för den närmaste platsen. Parkera lite längre bort från kontoret eller mall och promenad. Du ska inte bara öka kondition, ska du minska stressen.

· Om du tar buss eller tunnelbana, få en eller två hållplatser tidigt och gå resten av vägen.

· Vakuum mer ofta, ändra täcker oftare, moppa golvet oftare. Dessa få ditt hjärta att pumpa, vilket innebär att de är utmärkt kalori brännare.

· Kalla och snöiga där du bor? Spade det, gå din hund i det, bygga en igloo med dina barn. Verksamheten kommer att inte bara öka din kondition nivåer, det kommer att hålla dig varm!

Det är allt du behöver göra för att göra en verklig skillnad i din konditionsnivå. Vardagliga aktiviteter som du inte kanske tror är övningar är övningar. I de nya rekommendationerna, gör tvätt, dammsugning och rengöring ditt hus alla räknas som övning.

Absolut alla kan dra nytta öka sin aktivitetsnivå, och de enklaste tips att gå ner i vikt ovan kan hjälpa dig att effektivt sprida några extra pounds för att få en fin siffra naturligtvis.