Viktminskning

Så för att förlora magen fett och lår fett snabbt för kvinnor - vikt 10 förlust knep för att följa

Kvinnor samlas fett i olika delar av kroppen. För de flesta är det i magtrakten, sitter för andra är det låren medan för några fettet på armarna. Beroende på vilket som är ditt problem område, ligger hemligheten till att förlora vikt för att stärka och toning core musklerna i området. Om du vill gå ner i vikt i magtrakten eller på låren, finns det 10 vikt förlust tricks som kan göra det lättare för dig.

1. för att bli av med magen fett, bör du utföra övningar som sit ups och crunches. Dessa buken övningar träna rectus abdominis och sneda muskler. Toning musklerna i buken avsnitt skapar för en stark kärna samtidigt ökad stabilitet och förbättrad kroppshållning. Om du vill variera crunches, omvänd och sneda crunches i tillägg till vanliga crunches.

2. för att bli av låret fett snabbt, bör ditt fokus quadriceps och hamstrings. Därför måste du arbeta dessa muskler genom övningar som utfall, knäböj och leg extensions.

3. endast lita inte på plats minskning för viktminskning; det fungerar inte. Det är viktigt att träna in hela kroppen att sparka kroppen till fettförbränning läge.

4. för att effektivisera din träningsrutin, bör du lägga till motstånd i form av hantlar och skivstänger. Öka motståndet ökar utmaningen det innebär och skjuter kroppen ett extra milen.

5. hjärt övningar är i allmänhet bra för viktminskning. Det hjälper dig gå ner i vikt över olika områden såsom armar, mage och lår. Hjärt övningar hjälper till att bränna fett genom att upphöja hjärtfrekvensen. Du kan utföra övningar såsom makt, simning, kör, hoppa och cykelstigar.

6. för att få en platt mage och lean lår, måste du också anta en hälsosam äta strategi. Din kost bör balanseras med högre andel protein och fiber och kontrollerade mängder av fett och kolhydrater.

7. för er som inte kan laga mat hemma på grund av tidsbrist, bör du se till du läsa näringslära etiketterna på förpackade livsmedel att kontrollera ingredienserna. Äta vettig portionsstorlekar.

8. Håll koll på dina framsteg under denna fas. Mät dina höfter och lår och gör med jämna mellanrum som en gång i veckan och anteckna det i din dagbok. Siffrorna kommer att motivera dig att arbeta hårdare mot dina mål.

9. få nog av sömn varje natt. Sömnlöshet påverkar nivåerna av hormoner i kroppen, särskilt de som styr fettförbränning och fettbildning samt aptit.

10. om du vill förlora magen fett och om du arbetar också mot att förlora fett lår för kvinnor, kommer inte det hjälpa om du arbetar för ett par månader och luta dig tillbaka för resten. Det handlar om att göra hälsosamma livsstilsförändringar och åta sig att en motion strategi att upprätthålla resultaten.

När vi avslutar vill vi nämna en liten spets. För att göra dina metoder mot att förlora magen fett snabbt och säkert, se till att du konsultera din läkare innan du gör några betydande förändringar i din kost och motion rutin.