Viktminskning

8 kost och motion tricks förlora 3 inches från midjan i 1 månad

En ren kost, strikt träningsprogram och viljestyrka är de tre hemliga nycklarna att förlora magen fett snabbt. Detta är eftersom magen fett tar en bra stund att smälta bort och är vanligt bland de sista att gå. Om du är desperat att trimma några inches från din midja, men har inte veckor och månader vänta, är här 8 kost och motion tricks förlora 3 inches från midjan inom loppet av en månad.

Mäta upp

Det bästa sättet att börja är genom att mäta midjan. Därefter bör du hålla koll på det mäta det med jämna mellanrum. Räkna de inches som du har lyckats minska kommer att hålla dig motiverad.

Diet Tips

Rengöring din kost av skräp och feta livsmedel kommer att begränsa bildandet av nya fetthaltiga avlagringar som hindrar kroppen från att stapla på mer fett i buken regionen.

1. minska ditt dagliga kaloriintag med cirka 500 till 700 kalorier. Det hjälper dig att förlora 1-2 pounds i en vecka vilket är en frisk. Syfta inte för mer än 2 pounds per vecka.

2. inte att svälta kroppen genom att hoppa över måltider. Överdriven mat begränsning skickar kroppen i överlevnad läge. Således börjar lagra mer fett istället för att evakuera dem som redan finns.

3. Ersätt de tre stora måltiderna under dagen med sex mindre måltider. Detta steg kommer att hålla en flik på din cravings samtidigt på samma håll din ämnesomsättning ökat.

4. Slutligen är det viktigt att göra hälsosamma måltidsalternativ. Detta inkluderar fördubbling upp ditt intag av fiber och protein livsmedel. De fyller upp dig snabbt och förhindrar överätande. Utöver detta bör du äta en förnuftig mängd frukt, grönsaker, nötter och hälsosamma fetter. Dricka mycket vatten och 3-4 koppar grönt te. Grönt te kommer att påskynda din ämnesomsättning och hjälpa dig att förlora fett snabbt.

Träningstips

Motion kommer att hjälpa att bli av fet filten sitter över mage. Därför intar det en viktig plats i din strategi att förlora 3 inches från midjan i en månad. Det finns ingen göra utan den.

1. målet för en hela kroppen motion rutin. Det sparkar kroppen till fettförbränning läge och bidrar till att minska den totala kroppsfett.

2. inkludera buken övningar i din träningsrutin. Buken övningar gör inte mycket för att minska magen fett. Men spelar de en avgörande roll i skulptera magmusklerna att skapa lean och tonas. En lista med nyttiga core övningar omfattar bron, planka, crunches och knäböj. Buken övningar hjälper verkligen om förutom trimma midjan med 3 inches du siktar på en sexig sex-pack.

3. försök att passa in i en konditionsträning i din träningsrutin. Idealet är 30-45 minuter, 3 - 4 gånger i veckan. Konditionsträning är mest effektiva när de gjort som intervallträning av alternerande högintensiva övningar med måttlig till låg intensitet verksamhet. Intervallträning hjälper bränna mer fett i kortare varaktighet tid än enkel cardio.

4. om du verkligen menar allvar med att trimma din midja i en månad, kommer du också behöva lyfta några vikter. Styrketräning ökar den vilande ämnesomsättning genom att öka muskelvävnad i kroppen.

Att göra dessa kost och motion tips om hur att förlora magen fett snabbt mer effektivt, bör du också få nog vila i slutet av dagen och lära sig att hantera din stress.