Viktminskning

Att förlora magen fett för kvinnor över 35

Förlora magen fett är en verklig utmaning och ålder ups svårigheter kvoten ytterligare. Det finns flera skäl för den. Först är nedsatt fysisk aktivitet på grund av minskande energi och benstyrka som behövs för att träna. För det andra, efter 30 års ålder kroppen automatiskt börjar förlora ren muskelmassa och ersätter den med fett. Det är visceralt fett (fett kring de inre organen) och inte underhudsfett (förutsatt att den dämpande effekten under huden). Vanligtvis är det koncentrerade runt midsection redovisning för en växande midjan. För det tredje långsammare ämnesomsättning med åldern.

Så, om du är en kvinna över 35 och vill bränna fett från magtrakten, du måste sätta upp en tuff kamp mot din egen kropp. Och kost- och motionsvanor är de enda två strategier som kan hjälpa dig att vinna.

Att förlora magen fett snabbt - 10 Tips

Skapa de mycket nödvändiga kalori underskottet. Det är viktigt att förstå hur mycket anses vara en säker belopp. Den säkraste åtgärden att hålla sig till är 20% av ditt dagliga kaloriintag. Således, om du äter 2500 kalorier per dag, bör du minska ditt intag av 500 kalorier.

Använd smart äta knep för att kontrollera hur mycket du äter vid varje måltid. Exempelvis kan du dricka ett högt glas vatten före måltid. Ett annat alternativ är att börja du måltid med sallader.

Du kan inte förvänta dig att förlora magen fett om du inte öka ditt intag av protein. Protein har färre kalorier jämfört med fett och kolhydrater. Också, det bygger muskler som hjälper bränna några extra kalorier. Magert kött, låg fetthalt mejeriprodukter, gröna bladgrönsaker, baljväxter, nötter, äggvita och skinn fjäderfä är bra källa av dietary protein.

Ät nyttiga fetter som erhållits från avokado, olivolja och nötter.

Undvik läsk och kolsyrade drycker att förse kroppen med tomma kalorier. Drick vatten, grönt te eller färsk citronvatten istället.

Mål för 8-10 timmars sömn dagligen att bränna fett och behålla den för gott. Det är bevisat att de som sov mindre kände sig trött och utmattad nästa morgon. De gick automatiskt för de söta snacks att få den mycket nödvändiga energi kraftigt. Brist på sömn också saktar ner ämnesomsättning.

Lär dig hantera din stress effektivt genom motion, bön och meditation. Överskott stress ökar mängden kortisol. Detta hormon spelar en viktig roll i hur kroppen bränner och lagrar fett.

Konditionsträning är en annan faktor som hjälper kvinnor över 35 förlora ful magen fett. Hjärt-övningar du genomföra bör vara intensiv och varierad. Det finns en lista att välja från inklusive promenader, jogging, simning, trappa kliva, cykling och dans. Du bör ägna minst 20-25 minuter, 3 gånger i veckan.

Vikt övningar är också viktiga som eftersom de bygga muskler och stödja naturliga fettförbränningen i kroppen. Muskler behöver mer kalorier för deras underhåll och därför påverka fett brännande och lagring i kroppen.

Slutligen kasta i några magövningar. De kommer att tona musklerna i midsection och stöder också fettförbränning initierade av konditions- och vikt övningar.

Således, som du ser det finns ingen mirakelkur för hur du förlora magen fett snabbt; Du måste vara ihärdig och ärlig hela.