Viktminskning

Hur bli av med kärlekshandtag och bränna magen fett för kvinnor

Fulaste fettet är det fett som du bär runt midsection. Det visar antingen som en spirande mage eller kärlekshandtag cradling sidorna. Problemet med fett i midsection är att du måste avstå från dina favorit kläder. Du kan inte bära hud-anfall; baggy kläder är ditt enda alternativ. Nonchalera din kropp i bikini är uteslutet.

Om magen ger dig en hård tid och om du är irriterad med din inte-så-härlig kärlekshandtag, det bästa som du bör göra är att förlora dem. Hur? Det är enkelt med motion och kost.

Motiv Galore

Vi har sett många kvinnor krita ut matsedlar och svär av rigorösa, mycket slitsam träning rutiner. Men ge inte ens halvvägs genom de upp. Detta beror på att deras motivation avtar. Att tänka på hur du kan alltid hålla din motivation meter fullmatat till toppen.

Arbeta mot ett mål är det bästa sättet att gå tillväga. Häng en slim fit klänning där du kan se den varje dag. Gör det ditt mål att i slutet på två månader eller sex månader (beroende på vilket som är ett realistiskt mål för dig) bör du passar in i den där klänningen. Det andra sättet att effektiv viktminskning är ett mål att se bra ut för kommande tillfällen. Du kan också hålla en dagbok för att spela in dina framsteg och belöna dig själv med liten trakteringen med varje milstolpe som passeras.

Rensa ut din kost

När vi säger att rensa ut din kost, innebär det att äta rätt och mindre och inte svälter. Minska ditt dagliga kaloriintag med 20%. Det är en hälsosam mängd till att börja med. Det bästa sättet att göra det är genom att skära några kalorier från varje måltid.

Prova att äta mer protein och fiber livsmedel.

Inkludera en förnuftig av vatten och näringsrik frukt och grönsaker.

Äta en kost rik på fullkorn som bröd, spannmål, ris, kex och quinoa.

Äta fett. Det låter paradoxalt, men det är ett faktum. Fett kan du förlora fett när det äts i rätt mängd och när du äter hälsosam typen. Hälsosamt fett som är enkelomättade fettsyror fås ur avokado nötter, mörk choklad och oliv olja.

Svettas

Det är viktigt att du får aktiv för att bli av med kärlekshandtag och magen fett.

Hjärt-övningar som löpning, simma, hoppa och simning kan hjälpa bränna en stor mängd kalorier. Dessa övningar hjälper till att bränna fett i områdena problem.

Du bör också omfatta motstånd eller styrketräning. De bygger muskler och öka därmed kroppens naturliga ämnesomsättning.

Du bör göra magmusklerna för att utbilda abs, obliques och nedre ryggen. Crunches är den bästa buken övningen att utföra om du vill förlora kärlekshandtag och bränna magen fett.

Så oroa dig inte om hur bli av magen fett eller hur man bli av med kärlekshandtagen. Agera idag och du kommer att kunna bli av med dem på nolltid.