Viktminskning

5 sätt att banta mest intelligent och effektivt

Varken måste du gå på en sträng diet eller att "tvinga" själv att övningarna bortom din styrka. Du behöver bara lära sig och rimligen tillämpa följande smarta vikt förlust metoder för att avlägsna fett hatiskt veck och återfå en sexig smal midja!

Den avgörande faktorn för framgångsrik viktminskning i dessa metoder är inte mätning och beräkning av kaloriintag och förbrukning men det är att du måste kontrollera själv, kom ihåg och korrekt genomföra metoderna. Detta är det mest nödvändiga.

1. Kontrollera ditt sug på 30 sekunder innan du äter

Hunger leder dig att sluka direkt efter du sitter vid bordet utan att minnas din vikt över tröskeln. Detta är helt dåligt! Du bör spendera 30 sekunder i noggrant med tanke på vad du ska äta. Detta är mycket användbart för din vikt förlust processen.

Med en 30-sekunders övervägande, bör du nu svara på frågan om du verkligen behöver att ladda energi till kroppen eller inte. Om hungern är en falsk som kan bero på stress, förtvivlan och sorg... bör du lita på någon eller gå ut för att koppla av istället för att drunkna i bergen av livsmedel full av fett.

2. du ska bara äta ditt lystmäte av 80%

Idag är du bara äta som vanligt men uppmärksamma en bit ditt lystmäte. I morgon ska du äta tills du är nära full bara.

Äter inte till mättnad. Försöka skapa en skala från 1-10. Nivå 1 är sugen och nivå 10 är mättnadskänsla. Du bör alltid utvärdera vilken nivå du är när du startar en måltid. Experter rekommenderar att du bör avsluta måltiden när når nivåerna av 6-8. Äta långsamt kommer att få dig att känna full längre. Viktigaste är att du måste komma ihåg att du bara ska äta ditt lystmäte av 80% eller mindre.

3. koncentrera sig på att äta

Du måste koncentrera dig medan du arbetar. Därför, du också måste koncentrera sig medan man äter. Vet du att TV och dator är de faktorer avleda din uppmärksamhet från din mat? De kan göra dig lätt äta snabbt och även orsaka att du inte har tillräckligt med tid att smaka full smaker av rätter.

Ju snabbare du äter, desto fetare du är. Lösningen är att stänga av TV, dator och andra fritidsanläggningar medan du äter. Du bör koncentrera sig på maten och äta långsamt för att smaka på maten. Detta gör att du har en god aptit och känslan av äkta fullhet.

4. mat dagbok

Bygga en daglig diet dagbok är också en bra viktminskning metod som du bör överväga. Dessutom bör du också skriva ner dina känslor före och efter att ha ätit.

Framför allt bör du regelbundet kontrollera om du är för full efter att äta eller inte. Alla dessa saker hjälper dig att utvärdera din kropp känsla när du inte är för full, din anpassning till den nya kosten, och skadliga inverkan på din viktminskning plan. När man läser dagboken igen, du kommer lätt känna igen och kommer inte att upprepa misstag.

5. mat val

När du har börjat bli bekant med ovanstående vikt förlust metoder, bör du ha en hög känsla av livsmedel köpte marknader eller stormarknader. Du bör äta en bit av något innan du går till köpa mat eftersom känslan av fullkomlighet gör du begränsa dig själv mer.

Du bör gå till områdena av frukt, grönsaker och fett låg livsmedel... och plocka dem att fylla frysen med dessa livsmedel. Du bör alltid ha mat när du är hungrig. Den viktigaste principen för viktminskning är du inte låta dig själv bli hungrig. Hoppa över måltider är källan till viktökning. Därför ska du äta när du är hungrig och äter mat med hälsofördelar.