Viktminskning

Viktminskning tips för kvinnor: varför du borde aldrig diet som en man

Det är oerhört viktigt för kvinnor som försöker gå ner i vikt snabbt att söka kosttillskott och utarbeta planer och resurser som är specifikt anpassade för deras kön och inte de tillverkade för manfolk. Anledningen till detta är de stora skillnaderna i manliga och kvinnliga metabola systemen de mest avgörande som inkluderar skillnaden i kroppsfett nivåer och insättningar, skillnaden i effekterna av stress på metabolism hos män och kvinnor och skillnaden i risk för metabola syndromet hos män och kvinnor.

Idag vill jag lyfta fram och fokusera på diet planer och varför kvinnor ska aldrig försöka att följa en mans kost rutin.

För att spara tid skulle jag lista dem i punktform poäng:

• Första off har säkert vara metabolisk skillnaden mellan könen. Män bränner kalorier och fett i en snabbare takt än kvinnor och är benägna att motionera mera än kvinnor så har råd att äta lite mer kolhydrater och socker i sin kost.

• För det andra är det grundläggande faktum att kvinnor äter betydligt mindre än män därför efter en mans kostprogram kan i vissa fall leda till över ätande således gör din träning ansträngningar överflödig.

• På de metabola skillnaderna i de båda könen, vissa livsmedel föreningar behandlas annorlunda i män och kvinnor. Framför allt lagrar kvinnor mer fett på deras kroppar än män och i olika platser från männen, även om kvinnor också bränna fett snabbare än män som svar på vissa övningar på grund av detta faktum, bantning som en man kan leda till en betydande och skadliga obalans i dina ansträngningar viktminskning.

• Viktigast och betydande är det enkla faktumet att män och kvinnor träning och kost av olika skäl. För män är målet ofta att bli större eller se mer "buff" och mest maskulina kost och träningsplaner är oftast utformade för att uppnå detta, med kvinnor, avsikten är oftast att bara gå ner i vikt eller se trimmer. Av detta skäl kan en kvinna efter en mans kost eller träning planen vara kontraproduktivt eller helt enkelt ineffektiv.

I sammandrag, av ovan angivna skäl kvinnor krävs och mycket klokt att följa speciellt utformad och effektiva kosttillskott och träning planer att uppnå maximalt resultat från deras diet och träna program som du förmodligen inte vill slösa din tid, ansträngningar och förmodligen resurser på program som är ineffektiva, ofruktbart och eventuellt kontraproduktivt.