Viktminskning

5 livsmedel som hjälper dig slank ner

Popcorn

För många amerikanska vuxna har inte tillräckliga mängder av fiber i sin kost. Experter är överens om att en tillräcklig mängd fiber kan hjälpa en person att gå ner i vikt. Luft-poppade popcorn är en utmärkt källa till fiber. Det kan underlätta att hungriga känsla. Popcorn kan framgångsrikt användas som ersättning för högre kaloriinnehåll snacks. När en person äter åtta koppar luft-poppade popcorn, äter de antalet kalorier lika med 18 vanligt potatischips. Popcorn ger också viktig fiber utan något fett.

Gurkor

Denna gröna grönsaker är fylld med vatten och mycket låg natriumhalt. De är också låga i kalorier. En hel gurka kan vara ätit och bara 45 kalorier konsumeras. Gurkor kan användas att Garnera en smörgås, som en del av en vegetabilisk maträtt och mer. De gör också ett positivt tillägg till någon sallad. Många människor har möjlighet att tillfredsställa sin hunger under dagen av regelbundet småäta på gurkor.

Het sås

Kryddstark mat har visat sig minska en persons aptiten. De är också kunna öka en kroppens ämnesomsättning. Enligt studier rapporterade i Journal of Biological Chemistry, kommer att het sås och andra kryddig kryddor öka en persons vilande kroppstemperatur. Varm paprika innehåller capsaicin. Det är en kemikalie som gör att kroppen att omvandla energi till värme. Människor använder varm sås i ett antal sätt. Det kan sättas i soppor och grytor samt etniska favoriträtter.

Räkor

Detta är en utmärkt källa till magert protein. Det kan minska en persons aptiten samtidigt öka sin metabolism. Räkor innehåller viktiga näringsämnen. Det har vitamin B12, niacin, vitamin E, samt omega-3 fettsyror. Viktiga är att äta räkor med måtta. En 3-ounce del av kokta räkor har cirka 100 kalorier. Den samma delen av nötkött har omkring 180 kalorier. Räkor är bra tillagad med en mängd olika grönsaker, serveras som en räka cocktail med mera.

Druva tomater

Dessa små versioner av tomater är låga i kalorier. En person kan äta en kopp druva tomater och har ätit bara 30 kalorier. De är ett perfekt mellanmål. Druva tomater kan också användas när matlagning måltider i ett antal olika sätt. Tomater är också en bra källa till cancer kämpar antioxidanter. Betakaroten som finns i tomater har hittats för att skydda kroppen mot olika typer av cancer.

När en person är allvarligt om att förlora vikt, måste de göra ändringar i sina matvanor. Det är viktigt att ersätta fettrik mat med dem som lägre en persons aptit samt öka deras ämnesomsättning. Konsumerar mat med bra kost kan också hjälpa till att förbättra den allmänna hälsan.