Viktminskning

Förlora 10 pounds med dessa 10 tips

Om du vill förlora 10 pounds (cirka 4,5 kilo) finns det en god chans att de pounds var fått långsamt under loppet av flera månader och du måste acceptera att du inte tappar dem inom loppet av några dagar. Här är 10 bästa tips för att förlora 10 pounds.

1. plocka din tid noggrant.

Dina försök att förlora 10 pounds måste börja vid en lämplig tidpunkt. Om du börjar vid en tidpunkt när det finns en hel del stress eller andra störande saker i ditt liv, dina chanser att fel ökar.

2. justera din kost.

Försök att lägga till så mycket variation i din kost som möjligt. Äta mer frukt och grönsaker som är hög i vatten, hög halt av kostfibrer och låg i kalorier. Bra exempel är spenat, broccoli, gurka, tomater, morötter, vattenmelon, bär och äpplen.

3. övervaka dina framsteg.

När du spårar de livsmedel som du äter och de övningar du gör blir det lättare att vara ansvarig för dina kostvanor.

4. få en vän att göra det med dig.

När du gå ner i vikt med en vänner är det ett bra och roligt sätt att hjälpa dig hålla med din viktminskning plan. Du kan ge stöd och uppmuntran för varandra och följa varandras utveckling.

5. gör din Plan realistiska.

Du måste ställa in uppnåeliga mål för dig själv. Du kommer inte att förlora 10 pounds i en enda dag så bli inte en stor brådska att förlora vikt. Det bästa sättet att gå ner i vikt är långsamt än försöker extrema snabblösning äta förändringar.

6. Ställ In din kropp.

De flesta människor äter generellt av samma mängd mat vid samma tidpunkt varje dag. Men är detta vad du behöver? Är du alltid hungrig när du äter? Slutar du äta när du är full, eller äter du allt vad du har gjort?

7. Ät långsamt.

I allmänhet känna inte du full förrän 20 minuter efter du faktiskt är full. Det är därför människor få overstuffed. När du äter din mat långsammare gör det att din kropp mer tid för att signal till hjärnan att du är full.

8. göra en del övning.

Motion måste bli en del av din livsstil. Du behöver inte spendera timmar varje dag på gymmet. Bara hitta en utöva verksamhet som du gillar och kan göra regelbundet.

9. portion kontroll.

Du kan vara ha svårt att förlora 10 pounds trots att du äter på ett sunt sätt eftersom du fortfarande äter för många kalorier. Ett enkelt sätt att skära ned din portionsstorlekar är att äta från en mindre tallrik.

10. Drick mindre alkohol.

Alkohol är mycket hög i kalorier och ofta konsumeras i stora mängder eftersom det är flytande. Ha ett glas vatten mellan varje alkoholhaltig dryck. Detta kommer att sakta ner din alkoholkonsumtion och hjälpa dig att känna full.