Viktminskning

3 naturliga strategier att undertrycka din aptit

Om du har någonsin kämpat med din vikt är jag säker på att du har försökt att hitta sätt att helt enkelt kontrollera din aptit, eller lust att äta. Det finns många hormoner som påverkar vår aptit och mättnad. Hjälp oss att känna full. Ge mig mer av de, va? Andra hormoner öka vår aptit och måste hållas i schack. Så i stället för att lägga till aptit undertrycka örter och kosttillskott, som inte leder till bestående viktminskning, är det bättre att fokusera på hur man bättre styr vår egen Aptitreglering naturligt.

3 naturliga strategier att undertrycka din aptit:

1. långsammare. Mer och mer forskning visar att äta långsamt hjälper kontroll kaloriintaget. Det finns flera faktorer inblandade här. Till att börja med lite forskning har visat att genom att äta långsammare individer naturligtvis åt mindre men kände bara så nöjd som om de hade ätit mer mat men åt det snabbare. Andra studier har visat att mättnadskänslan 60 + minuter efter en måltid var större i den långsammare äta grupp vs snabbare ätandet grupp. Vissa studier har tittat ännu djupare och visat att mättnadskänslan hormoner, de som håller oss full, högre och aptit stimulerande hormoner är lägre efter måltider när individer åt långsammare. Oavsett vad som händer fysiologiskt och vad har återgivits i en forskningsstudie jag har upplevt förstahandsinformation, och så har många av mina klienter, skillnaden i hur mycket vi äter när du tar tid att sakta ner och njuta av vår mat. Sakta ner medan vi äter främjar också bättre matsmältning. Äta långsamt är förmodligen den viktigaste beteende förändringen kan du mot permanent viktkontroll.

2. vistelse hydratiserade. Vår hjärna misstolkar ofta törst efter hunger. Jag vet inte om dig men när jag är hungrig äter jag. Inte för att vara Ms. uppenbara här men äta när kroppen inte behöver det kan leda till viktökning. Så gör dig själv en tjänst och fylla upp den vatten flaskan. Även mild uttorkning kan leda till trötthet och huvudvärk, 2 andra saker som gör att människor, mig inkluderad, vill äta. Vatten hjälper oss också att känna full. Förutom adekvat vatten/vätska intag är det också en bra idé att äta en kost som innehåller vatten-rika livsmedel såsom färska/frysta frukter och grönsaker, låg natriumhalt soppor, kokta bönor, etc. Torktumlare livsmedel, såsom kex, torkad frukt och beef jerky tenderar att vara mindre fyllning på grund av deras brist på vatten.

3. sluta banta. Det är rätt, banta inte leder till permanent viktkontroll. Ofta gånger Dieter över begränsa våra kalorier som leder till stor initial resultaten. Men registrerar inuti vår kropp att det finns en brist på livsmedel, det inte inser att vi gör detta med flit. När vi ramlar av kosten, vår kropp ökar vår hunger hormoner och vänder ner vår mättnad hormoner gör att vi kan få vikten tillbaka med lätthet så att det kan förbereda för nästa svälten. Våra kroppar är fortfarande mycket primal och inser att om vi inte äter vi upphöra att existera. Om du vill ha vikt att falla för snabbt måste du läsa sköldpaddan och håret. Långsam och stadig vinner loppet. Jag har också upplevt denna första hand. Jag kämpade för att hålla min vikt ner för ett antal år. Det var inte förrän jag fick diagnosen pre-diabetes som jag insåg att jag behövde göra en verklig förändring. Jag förlorat 20 pounds och har hållit om off i år. Jag gjorde det utan kost och försakelse. Jag gillade min semester och semester utan att gå upp i vikt, minimerat min stress äta och gått ner i vikt under endast de perioder där jag kände mig som saker var rutin och balanserad. Det tog mig flera år att få vikten off men processen var lätt och vikten blivande bort.