Viktminskning

3 skäl till din sköldkörtel stoppa dig från att förlora vikt

Ja, din sköldkörtel kan stoppa du gå ner i vikt. Om du är en seriell dieter och inte kunnat gå ner i vikt då du kanske vill läsa denna artikel.

Visste du att 20 miljoner amerikaner just nu är överviktig när de behöver inte vara? Dessa människor har en sköldkörtel sjukdom och ens vet inte det.

De försöker bantning och träning och kan aldrig flytta deras envis magen fett och kan även lägga mer vikt på. I stället för att förlora vikt dessa människor blir ofta deprimerade och deras förtroende tar en knock.

Om alla låter bekant så är chansen du har låg sköldkörtelfunktion och inte ens vet det. Oroa dig inte eftersom det finns en lösning.

Viktminskning är möjligt även om du har låg sköldkörtelfunktion och du kan övervinna din hälsa frågor om du har rätt information.

1. varför din sköldkörtel stoppa dig från att förlora vikt

När du har låg sköldkörtelfunktion påverkas många av kroppens system inklusive din ämnesomsättning. När din sköldkörtel fungerar till reducerat pris saktar din ämnesomsättning också.

Om du är ämnesomsättningen saktar ner och sedan kommer du att bränna kalorier på en reducerad skattesats och kroppens förmåga att smälta maten och använda den för energi i stället för att lagras som fett förminskas.

Men det finns en kicker...

När du kost och ta i mindre kalorier allt du gör är långsam ytterligare din ämnesomsättning så att du kan faktiskt även lägga på vikt snarare än att förlora det trots äta mindre.

Hur orättvist är det? Så att du inte kan förlora vikt även om du håller dig religiöst till är din kost sannolikt inte ditt fel.

2. depression, sköldkörtel och vikt

När det gäller depression och låg sköldkörtelfunktion är siffrorna svindlande...

Senaste forskningen tyder på att hälften av befolkningen i USA som lider av depression eller en nervös sjukdom gör det till följd av lider med odiagnostiserad hypotyreos.

Människor vänder ofta medvetet eller omedvetet mot vissa livsmedel när de är deprimerade. Dessa livsmedel är höga i socker och fett och få människor att må bättre, om så bara för en kort period.

Problemet är att bra känsla gör du vill äta mer, men de får dig att känna dåligt och skyldig om dig själv. Resultatet är din depression blir värre så att du äter mer och mer vikt.

3. din sköldkörtel är den viktigaste kuggen i kroppen

Din sköldkörtel är avgörande för att hålla din lever, hjärna, njurar, hud och hjärta friska. När du lider av låg sköldkörtelfunktion kroppen producerar inte tillräckligt med sköldkörtelhormon, det hindrar din kropp från att fungera normalt.

Om din kropp inte körs korrekt, en av de största problemen är du antingen upp i vikt eller har en oförmåga att gå ner den vikt du har lagt på hur hårt du försöker.

Så vad kan du göra om din sköldkörtel är ansvarig för Extra Pounds?

Om du är redo att upptäcka sanningen om bränna fett och förstå hur att kontrollera din vikt med lätt för att följa små förändringar i din livsstil behöver du lite mer information.