Viktminskning

5 enkla tips till lång sikt viktminskning

Det är något med det nya året in och sommarsäsongen närmar sig driver den genomsnittliga kvinnan börja leta för snabb viktminskning förlust tricks och piller. Ibland är det som om kvinnor bryr sig mer om sitt utseende än de gör om sin hälsa, jag menar Varför annars skulle du ta bantningspiller som lurar dig att tro är du inte hungrig när du kroppen är faktiskt i svält-läge. Varför annars skulle kvinnor ta piller som är nya på marknaden eller knappt testat för att fånga uppmärksamheten hos andra? Dessa är bara några skäl varje år samma kvinnor som nå önskad vikt eller komma nära det sommaren sluta bära dubbla vikt i slutet av hösten.

Brist på självdisciplin och uppskattning för sin kropp är det snabbaste sättet att ställa dig själv för misslyckandet i framtiden. Det är dags att avsluta cykeln av bedrägeri! Lever utanför protein skakningar, vara grannskapet cardio drottningen och fusk med bantningspiller är inte sättet att upprätthålla långsiktiga hälsa. Vad är poängen med att få till din idealvikt eller kroppsuppfattning om kan du bara behålla det några månader? Du får vad du arbetar för! Alltid komma ihåg att.

Vad är du villig att göra för att förvandla dig för en livstid?

1. inse att det är ett sinne spel - att förlora vikt är psykisk, så snart du säger till dig själv "Jag har fått gå ner i vikt" ditt sinne går in i överlevnad läge. Ditt sinne vill hålla fast vid något som tillhör dig. Tänk på att rensa din garderob! De flesta av oss kommer att hålla kläder som vi inte har bärs i över ett år helt enkelt eftersom vi tror att vi kommer att behöva det i framtiden. Vårt sinne känner samma om våra fett, dess vårt skydd och sinnet känns vi behöver det i framtiden. När du säger till dig själv "Jag släpper överskott avfall från min kropp", fungerar ditt sinne då med dig att hjälpa till att befria gifter från kroppen, underlätta ohälsosamma cravings och samla den energi som behövs för att utöva. Sinnet vill att du ska överleva och avfall, väl som kommer att döda dig. Du måste öva både din fysiska och mentala själv för att lyckas.

2. få vatten Wasted - dricka vatten på timbasis, desto mer vatten du dricker mer gifter du kan släppa igenom din urin. Många gånger när vi känner sig hungriga, dess bara vår kropp skriker efter vatten. Desto mer vatten du dricker, mindre hungriga kommer du att känna. Det är i tillägg till friskare, levande huden som lyser från km bort.

3. Ställ in vecka aktivitet mål - flytta ditt fokus från vad du önskar uppnå och fokusera enbart på vad du är villig att göra för att få det att hända. Njut av resan av tittar på kroppen omvandla framför dina ögon! Resan bygger mental uthållighet vilket gör det lättare för dig att sätta upp mål och hålla fast vid dem i framtiden. Resan är det som gör att nå destinationen verkligen roll. Varje vecka bör du boka 3 träningspass, som inkluderar en mängd olika övningar. Och minst 1 barnsliga träningspass som hulu hooping, kickball, dodgeball, etc. Ta dig tid att spela, ju mer du spelar desto mindre du väger.

4. Låt din mat vara din medicin - äta för att leva, inte leva för att äta. Skulle du sluta för att sätta mer gas i bilen om det redan är fullt? Skulle du lägga billig gas i din Jaguar? Din kropp är ditt fordon i livet, din enda transportsätt. Det finns ingen summa pengar kan betala att korrigera din kropp när du har förstört den. Den bästa västerländska medicinen kan göra är byta ut dina organ eller sätta dig på medicin för resten av ditt liv. Bränsle din kropp med de bästa levande livsmedel som möjligt, minst 80% av din måltid bör bestå av grönsaker och frukt.

5. styrka/motstånd tåg - cardio queens rysning i rädsla för sådan rådgivning, de säger saker som "Jag vill inte se ut som en man" eller "Jag vill inte vara skrymmande". Jag antar att de hellre skulle slappa! Konditionsträning är att gynna ditt kardiovaskulära system så utan styrketräning, konditionsträning musklerna vända sig till flab. Flab är anledningen en 150lb kvinnan ser 180lbs, under tiden en kvinna som lyfter kan vara 190lbs och ser glatt, ton och feminin. Tro inte på hypen! Den mer muskler du bygger, mer passar du ser och mer maten kan du ta i. Muskler bränner kalorier även när du är i chill läge. Vila på det!