Viktminskning

De grundläggande steg för att utveckla en kost motion regim

Under de senaste 20 åren av 1900-talet ingår många Dieter vad som bara kan beskrivas som en påfrestande obligatoriska övning regim.

Detta innebar ofta omfattande gym arbete och jogging (etc.) i en utsträckning som skulle idag ses som i bästa fall onödigt och i värsta fall potentiellt skadliga för din hälsa.

Det är värt att vara klart att motion är viktigt för ett antal skäl som inte är relaterade till att förlora vikt. Till exempel är en blygsam grad av regelbunden motion mycket lämpligt helt enkelt för att upprätthålla ditt kardiovaskulära system i bästa skick.

När det gäller modern kost ses motion som en del av en balanserad strategi till att förlora vikt i stället för en huvudsakliga metod i sig själv.

Om du funderar på att genomföra övningen som en del av din kost regim, hur gör du gå om att bestämma vad som är för dig? Här är några grundläggande tips som kan vara användbar.

1. om du är mycket allvarligt överviktiga eller lider av några befintliga icke-triviala medicinska sjukdomar, bör du kontakta din läkare i förväg. De kan ge dig några bra vägledning om hur mycket motion varje dag som din kropp kunde ta, med tanke på din hälsa.

2. Välj en eller form av motion som tilltalar dig snarare än något du hatar instinktivt. Till exempel, om du njuta av mild simning och rask promenad och kommer att göra dessa saker entusiastiskt, är det nog bättre för dig än att ta på något liknande gym arbete om du vet att du avskyr den.

3. kontakta en diet eller fysiska fitness professional om en försiktigt inkrementell väg för träningen. Om du är grunden olämpliga, inte anges från dag ett att ta på en orealistiskt krävande motion mål. Börja långsamt och blygsamt sedan bygga upp över tid.

4. försök att hitta någon att träna med. En av de största problemen och hämmare till regelbundna och framgångsrik övning är att det kan vara tråkigt om du gör det ensam.

5. skaffa dig några lämpliga träningskläderna. Om dina kläder är tight och "göra göra", det kommer inte att hjälpa dig.

6. inte bli förvirrade över viktminskning efter träning. Väger själv omedelbart efter träning kan ibland Visa en omedelbar viktminskning men som kan vara till stor del på vätskeförlust som kommer att ersättas mycket snabbt. Kom ihåg att övning, som en del av en kost regim, tar tid att få en märkbar effekt.

7. kom ihåg att övning är tänkt att vara roligt och du bör åtnjuta gör det. Om du inte har provat det ett tag, leta efter en alternativ form (se punkt 2 ovan).

8. inte fortsätta med ett motionsprogram om det är att du mår dåligt. Det finns stor skillnad för känsla hälsosamt sträckt och trött i slutet av motion och känner sig sjuk. Om du är i den senare kategorin, återigen, rådgöra med din läkare och avbryter träningen tills du har rensats för att fortsätta.

9. försök att undvika att skrämmas av andra runt omkring dig. De kan alla titta superhumanly passar, som du går runt trosorna och pustande men åtminstone några av dem kommer ursprungligen har börjat på samma punkt som du på viktminskningsprogram. De inte kommer att skratta eller förlöjliga dig och många är alltför villiga att erbjuda hjälp och råd.

10. se till att dina kläder inte bara lämplig och bekväm men är också en anständig kvalitet. Exempelvis är tar upp promenader eller lätt jogging bra men inte om du försöker att göra det i skor som inte erbjuder någon form av isolering stötskydd. Förutsatt att du har råd, spendera lite extra på några anständiga kit!

Framför allt, hålla igång!