Viktminskning

Att förlora vikt i veckan - är det möjligt?

Viktminskning är ett så populärt ämne ibland man stöter på uttalanden med fantastiska anspråk på att förlora vikt. Vad blir din reaktion om någon säger att du kan minska din vikt i en veckas tid? Du kan vara skeptisk först. Men om du vill utvärdera detta påstående, måste du ställa två frågor för att utvärdera detta påstående. Den första frågan är: hur mycket vikt kan jag förlora på en vecka? Den andra frågan är: kommer att minska min vikt att långvariga eller kommer det att vara kortlivade?

Svaret på din första fråga är att du kan förlora din vikt cirka 1 kg i veckan. Men om du vill uppnå en mer betydande viktminskning, kommer ni att vidta några särskilda åtgärder. Jag kommer att beskriva dessa åtgärder här. Jag har inte glömt den andra frågan. Jag kommer att svara på det i slutet.

Offra din kvällssnacks:

Många människor är vana att prata vissa livsmedel som kakor, pasta och desserter på kvällen. Om du är en av dem, vänligen inse att dessa snacks kommer att ha verkan att de ökar halten vätska i kroppen och göra dig fet. Undvik att ta snacks på kvällen eftersom din kropp inte behöver matas på kvällen. Men om du känner dig hungrig, ta något lätt och näringsrik som vegetabiliska smörgås.

Minska din konsumtion av salt:

Minskning av saltintaget kan hjälpa dig gå ner i vikt betydligt. Minska intag av natrium, kan den viktigaste ingrediensen av salt kroppen att göra sig av några vätskor behålls av den. Salt har förbrukas men i små mängder. Du kan göra ett medvetet försök att minska salt förbrukningen genom att se till att saltet till rätter när de är kokta reduceras. Detta blir också bra för din andra familjemedlemmar som inte kanske känner behov av att gå ner i vikt. Det är väl känt hjälper att minska salt förbrukning också att hålla ditt blodtryck under kontroll.

Säga nej till Diet drycker:

Kost drycker, tvärtemot vad namnet antyder, kommer inte att hjälpa dig gå ner i vikt. Många av dessa drycker innehåller natrium, ett ämne som orsakar vätska ansamlas i kroppen, du kan gå ner i vikt bara genom att undvika dem. I själva verket ser du snabba resultat, om du sluta dricka dem om du har tagit kost drinkar.

Har en middag som är fritt från kolhydrater:

Ta kolhydrater rika livsmedel för middag blir en av de största hindren för era ansträngningar för att gå ner i vikt snabbt. Hålla sådana livsmedel från din kväll måltid. Ta en lätt middag gjord av vegetabiliska sallader ensam kan göra underverk. Du kan inkludera en bit kött i middagen en eller två gånger i veckan, om du vill göra middagen mer betydande.