Viktminskning

Portion kontroll: vän eller fiende?

Mitt namn är Adam Gonzalez. Jag är väldigt glad; Detta är min andra artikel som jag har skickat till EzineArticles! Känns mycket tacksam att få denna möjlighet att delge er mina berättelser. För min första artikel betonade jag hur svårt det var att banta och träna inför ett maraton. För dem som inte har läst min första artikel, är vad fel med dig!? Skämtar bara! Den här gången skulle jag vilja prata om mina erfarenheter med portion kontroll.

För uppteckningen är jag inte läkare, dietist eller ens en nutritionist. Allt jag skriver om i denna artikel bygger främst på mina egna personliga erfarenheter. Om du har dåliga matvanor, gå med i klubben. Men egentligen tar det inte så mycket disciplin att göra en förändring. Midjan kommer inte att visa det i början, men jag garanterar att din inställning kommer att förändras.

Ett ämne som jag skriver om, jag kommer alltid att använda mig själv som exempel. Jag förstår att vissa Dieter fungerar för vissa människor och inte för andra. Jag har försökt många dieter och hade framgång med de flesta av dem, tills jag fick uttråkad. När det hände, var det så lätt att fuska! Dubbel ostburgare här, chili cheese frites det, och innan du vet det var adjö kost!

Okej, nog om bantning. Jag skriver om portion kontroll. Som sagt, kommer jag att använda mig själv som exempel. För tio år sedan vägde jag 270 pounds; Jag var väl på 270 pounds, innan jag slutade väga mig. Här är vad min dagliga äta rutin såg ut. Till frukost hade jag två hamburgare, pommes frites och en shake. Lunch, jag åt en hel pizza. Middag, pizza ganska mycket höll mig för resten av dagen, så jag skulle fokusera på enda dessert. Naturligtvis, att inte nämna godis barer, potatis chips och läsk, skulle jag äta mellan måltiderna. Så nu, låt oss tala om hur jag kunde gå ner i vikt och äta de saker som jag älskar, använda portion kontroll!

Första, jag insåg var att över ätande inte är en sjukdom. Om jag hade en dålig dag, skulle en tredubbla ostburgare alltid muntra mig upp. Men jag visste att det här är inte vad jag ville beror på. Jag visste att bantning var också ut i bilden. Jag gjorde ett försök att minska på maten jag sätter in i min kropp. Jag började med frukost. Typiska frukost för mig var två hamburgare, pommes frites och en shake. Jag beställde en hamburgare, pommes frites och en shake. Lunch, middag och skräpmat stannade samma. Efter den första veckan var det dags att ändra min frukost igen. Jag beställde en hamburgare, pommes frites och en lightläsk; Jag kunde utelämna skaka! Strax efter tog jag pommes frites i ekvationen och det var bara en hamburgare och en extra stor lightläsk. Mitt bälte var fortfarande använder extra skårorna jag gjort, men jag var mycket stolt över detta mindre prestation. Efter en månad förlorade jag 5 pounds! Lunch är nu på däck!

En typisk lunch för mig var en medellång sopor pizza. Det var tillräckligt med mat som jag kunde avsluta i ett sammanträde utan att rubba min mage. Jag började fundera över sätt att hålla mig från att äta hela pizzan. Innan jag satte jag drack två glas vatten, då jag lagt lite varm sås till pizza. För dem som inte vet, är jag inte ett fan av het sås. Det verkligen fungerade, vattnet hjälpte fylla mig upp lite och heta såsen gav pizza en hemsk smak, så jag inte vart så mycket! Det tog bara en vecka innan jag började att få använda till heta såsen, men då hade jag viljan att äta hela pizzan! Efter ytterligare en månad, med ändringen till min frukost och lunch, tappade jag 14 pounds!

Alla snacks som jag åt under dagen, var bara jag är uttråkad på mitt skrivbord. Jag fick veta att jordnötter och mandlar var ett riktigt bra och hälsosamt mellanmål att äta istället för skräpmat. Vem är jag skojar; Jag skulle bara äta jordnötter och mandel om de var täckta med choklad. Utan choklad och salt tog det verkligen lite tid för mig att komma. Tårta, var en dessert för mig. Det inte roll vilken typ av tårta det var, bara lämna över, man! För att dra bort portion kontroll, jag var tvungen att vara kreativ. Jag skär en liten bit för mig själv, sedan drunknade det piska grädde. Vispa grädden hade mycket lite kalorier jämfört med kakan. Och jag jagade den med en kopp skumma mjölk. Så var jag glad att jag kunde dra bort! Efter ytterligare en månad förlorade jag ytterligare 14 pounds!

Allt började att klicka med min nya kaloriintaget. Jag kunde fortsätta att ändra min kost och ändå äta den mat som jag älskar. Och en gång, jag började springa och utöva mer vikt började lossna! För första gången i mitt liv blev jag faktiskt riktigt glad! Jag åstadkomma något som jag aldrig trodde var möjligt. Jag kämpade mat och jag vann! Vi står alla inför våra egna problem i livet, men allt som krävs är lite motivation och inspiration att göra en förändring till bättre. Och jag hoppas du hittade lite av det i denna artikel!