Viktminskning

Hur gå ner i vikt med vikt förlust hypnos

Nästan två tredjedelar av de män och kvinnor i Storbritannien är antingen överviktiga eller feta, Institutet för hälsa Metrics och utvärdering statistiken visar. Antalet överviktiga människor är mycket högre än vid någon tidpunkt under de senaste tre decennierna. Det är lätt att göra ett djärvt påstående och sluta att fetma har blivit ett problem av episka proportioner.

Är du en av de individer som kämpar med vikten, cravings, skuld ansluten till inte leder en hälsosammare livsstil och besvikelse som härrör från tidigare misslyckanden? Du kanske vill prova vikt förlust hypnos. Mekanismen är helt annorlunda från andra vikt förlust program, varför hypnos ger så bra resultat.

Nyfiken på hur hypnoterapi för viktminskning fungerar? Här är vad du ska gå igenom och varför processen kommer att leverera mer hållbara resultat än andra möjligheter.

Dra nytta av kraften att välja

Hälsosam viktminskning handlar om att göra val snarare än kämpar med restriktioner.

Får passa är mycket mer än att förlora vikt. Det handlar om att bygga en hälsosam relation med mat och med din egen kropp. En hypnosterapeuten kommer att hjälpa dig "väcker" de friska tankemönster som kommer att utgöra grunden för detta nya förhållande.

Vikt förlust hypnos fokuserar på att träna ditt sinne innan du börjar träna din kropp. Du har rätt och viljestyrka för att välja ett alternativ på en annan. Dessa rationella val producera rätt typ av motivation, en som kommer att leverera de resultat viktminskning du hoppas på.

Vad är att du äter för mycket?

Den andra mekanismen som hypnotherapists använder för att hjälpa förlora sina kunder vikt fokuserar på orsaker. Att veta vad orsaken till problemet är att snabbt leda till val av en lämplig lösning.

Varför du matmissbruk? Det är den viktigaste fråga ombeds du i början av din första session. Är du beroende av sockerhaltiga godsaker som får dig att känna dig gladare? Vänder du snacks när du känner dig stressad? Eller kanske du är van att super-stora portioner och mindre mängder kommer helt enkelt inte göra susen för dig?

Genom hypnos kommer du med ett hälsosammare alternativ. En dålig relation till mat och dess urval som en källa till känslomässig komfort är de främsta anledningarna varför så många människor i Storbritannien är överviktiga. Dessutom många vända till ohälsosamma mellanmål helt enkelt eftersom de har ingen smak för nyttiga livsmedel.

Det är möjligt att börja njuta av morötter och råa nötter. Processen blir roligt snarare än stressigt eftersom alla förändringar kommer att äga rum på en undermedveten nivå. Du kommer inte att pressa dig till tycke vissa livsmedel, du kommer helt enkelt att bygga en ny förståelse och en önskan om sådana fester.

Skillnaden mellan bantning och hypnos

Hypnoterapi för viktminskning har ingenting att göra med bantning. Dieter kräver mycket viljestyrka och åtagande att faktiskt arbeta. Problemet är att metabolism förändringar uppstår när kroppen vänjer sig begränsningar. Dessa metabolism förändringar leda till vikt igen efter slutar kosten.

Hypnos ändrar ditt sinne på ett skonsamt sätt. Du kan lära dig att älska träning. Du kan förlora lusten för godis. Du behöver inte lida genom processen. Allvarlig förändring börjar inifrån och det är just vad hypnos gör.