Viktminskning

Hur kan du förlora vikt i 24 timmar

De flesta människor vill bli av med extra fett i en dag eller två. Varje dag läser vi annonser som "förlora 20 pounds i 24 timmar". Dessa annonser är bra från en försäljning synvinkel. Marknadsförare förstår din önskan. De förstår att du vill se smal. Men det händer sällan att människor kan förlora 20 pounds på bara 24 timmar. Kirurgi och andra relaterade medicinska behandlingar kan hjälpa dig att förlora 10 pounds i 10 dagar, men dessa behandlingar föreslås inte för en frisk person.

I denna artikel kommer jag att dela några tips om hur du kan gå ner i vikt i 24 timmar. Du kommer inte att förlora 20 pounds, men du kan förlora 1-2 pounds i en dag. Det hjälper dig att se smalare på den nästa dagen festen. Låter bra? Låt oss börja vår dag.

Dricka 2 glas vatten i början av din dag. Ta några djupa andetag. Känna frisk luft och börja dagen. Äta en frukost som är full av fibrer, protein och kolhydrater. Idag kommer vi att begränsa vår dietplan att 1 500 kalorier.

Ta lite vila efter frukost. Gör din vanliga uppgifter. Efter 45 minuter, gå en promenad. Bara hålla gå i 30 minuter. Om du inte kan gå i grönska, gå på trappan i nästa 20 minuter.

Drick lite vatten efter promenader.

Vid lunchtid, äta en kalorifattig måltid.

Ta vila en timme. Nu är det dags för konditionsträning. Gör hjärt-övningar för nästa 60 minuter. Göra det hårda arbetet och skjuta dig själv.

Gå till sova när du har gjort övningen. Efter konditionspass har kroppen en ökad ämnesomsättning. Det innebär att du kommer att bränna fett medan du sover. Dra full nytta av detta faktum och somna efter övningen. Njut av en god natts sömn.

Okej, vakna upp. Nu är det dags att gå till bantning centrum. Oroa dig inte; Vi kommer inte att göra någon övning. Vi har ett ångbad. Ångbad hjälper dig att förlora vatten vikt. Se till att dricka 3-4 glas vatten innan du går till bantning centrum. Du kan sitta i ångbastun i 20 minuter. Du börjar svettas på bara 5 minuter. Dricka 2 glas vatten när du kommer från ångbastun.

Om du vill kan du få en massage. Nu, kontrollera din vikt maskin och se resultatet för dig själv. Du kommer att se smalare. Du är redo att gå till festen.