Viktminskning

10 ligger fitness och näringslära industrin säger till dig

Myt #1: Nej smärta ingen vinst!

Helt inte sant! Medan du bör känna utmanas under ett träningspass, ska du inte känna någon smärta under ett träningspass. Det är har ett tecken som du gör det fel, eller om du skadat dig själv. Sluta och ta en paus eller sluta helt om du känner smärta medan du arbetar.

Myt #2: Lyft vikter kommer att orsaka du bulk upp

Bygga muskel bulk kräver testosteron, och kvinnor har naturligtvis inte så mycket testosteron som män gör. Lyft vikter ger så många fördelar, från att bibehålla muskelmassa, vilket minskar när vi åldras, att förbättra din ämnesomsättning. Så, inte Sky vikter. LYFT dem!

Myt #3: Gör Crunches och Ab övningar kommer att få bli av med magen fett

Fel! Bara förlora fett kommer att bli av med magen fett. Men när du har förlorat magen fett, alla dessa crunches och plankor som du gjort för att få kommer att en platt mage betala, så håll på det!

Myt #4: Äter sent på natten kommer Pack på Pounds

Det är inte att du äter sent på kvällen som saboterar du. Det är att äta för mycket på natten som saboterar du! Om du hittar dig själv småätande överdrivet efter middagen, prova att sätta en regel som kan ingen äta uppstå efter en viss tid.

Myt #5: Om du sugen på ett livsmedel, måste det betyda din kropp behöver näringsämnen ger

UM, nej. Om detta vore sant, vi bör alla sugen på frukt och grönsaker hela tiden för de vitaminer och mineraler som de ger, och inte av godis och sötsaker som vi normalt längta efter. Innan du når för att chokladkaka, fråga dig själv vad som kan orsaka dig att längta efter det. Stress och hormonella fluktuationer har varit kända för att orsaka ett överflöd av sug efter kolhydrater. Också prova att äta något hälsosamt först, och sedan se om du fortfarande vill äta den.

Myt #6: Hoppa över måltider kan göra din kropp går in i svält-läge!

Fel! När du hoppar över en måltid, tycker inte din kropp har det gått in i svält-läge och hoppa över en måltid inte sakta ner din ämnesomsättning. Det tar mer än 72 timmar för att inte äta för din kropp att börja spara energi genom att sakta ner. Äta flera små måltider hjälper per dag hålla ditt blodsocker från fluktuerande för mycket. Plus små täta måltider, kan hjälpa dig att undvika överätande på din nästa måltid.

Myt #7: Kan rikta områden för fettförbränning

Även du kan vara benägna att förlora fett i olika delar av kroppen först (säga, magen är först att krympa), du inte faktiskt förlorar fett snabbare i området. Fettförbränning händer över hela kroppen, alla på en gång. Så om du försöker att fokusera vissa delar av kroppen för fettförbränning med vissa övningar, du slösar bort din tid.

Myt #8: Muskler väger mer än fett

Detta är en vanlig missuppfattning, eftersom de väger samma. Ett halvkilo muskler och ett halvt kilo fett är samma. Dock muskel är mycket tätare än fett, och därför 1 halvkilo muskler ser ut som mycket mindre än ett kilo fett.

Myt #9: Noll gram fett = inga transfetter

Visste du att om ett livsmedel innehåller 0,5 gram eller mindre av transfetter, som livsmedelsmärkningen ska kunna säga att de har inga transfetter? Det är en anledning varför det är så viktigt att läsa etiketterna. Om det finns någon delvis härdade ingredienser på det, innehåller det transfetter. Om det innehåller transfetter, inte köpa den!

Myt #10: Din viktminskning är den vara allt, avsluta alla mått på Fitness

Det finns så mycket mer kondition och hälsa än vad din skala säger! Skalan kan vara på en platå, kom ihåg att du är förbättra ditt kardiovaskulära system, bygga muskler, att göra dina ben starkare, staving off kroniska sjukdomar som diabetes, och också hjälpa ditt humör!