Viktminskning

Vikt förlust misstag att undvika

Att förlora vikt är berömda mål. Enligt den senaste forskningen är mer än 66% vuxna i USA överviktiga. Varje år delta hundratals människor gym för att gå ner i vikt. Bara en bråkdel av människor fortsätta sin resa för de nästa 30 dagarna, och mycket liten andel människor uppnår sina mål. Det är en sorglig händelse att se människor som kämpar med sitt utseende.

Varför händer det? Varför mycket få människor kan uppnå sina mål? Denna artikel skrevs att besvara dessa frågor.

När du blir överviktiga, sätter samhället många restriktioner på dina matvanor. Svälter är nummer #1 Anledningen till att du inte förlorar vikt. Bristen på god näring är det andra skälet för fetma.

Så, vi kommer att diskutera top 5 vikt förlust misstag för att undvika detta år.

1. äta mer

Starta inte en annan krasch bantning kurs. Det hjälper inte i att förlora vikt. Inte beröva dig själv att äta essentiella näringsämnen. Du behöver koppla av. Äta mer för att få mer vitaminer. Drick juice. Det finns många frukter och grönsaker som kan hjälpa dig att förlora vikt.

2. hitta långsiktiga strategier

Fokus på kortsiktiga mål är inte en god vana. Du kan förlora 4 pounds i en dag men detta är inte Disneyland. Du kan inte göra sådana skadliga äventyr med din kropp. Prata med din läkare och skapa en hälsosam kost plan. Träffa din hälsa expert och be om en trevlig träning rutin.

3. tränar på fastande mage

Vänligen gör detta endast när du vill svimma. Det är en dålig idé. Aldrig gå till gymmet utan att äta dina måltider. Du kan äta lättsmält mellanmål innan du gör övningen. Ett glas färsk juice rekommenderas också att ge dig ett uppsving av energi.

4. brist på god sömn

Det är en bra anledning för att inte förlora tillräckligt i vikt. Du behöver sova 8 timmar. I denna tid av teknik är det lätt att hålla chattar på mobiltelefonen. De flesta av oss arbetar hela dagen. Men vi måste ta hand om vår hälsa. Annars, denna teknik kommer att göra allvarlig skada på vår ryggrad och ben.

5. fettsnål kost

För att leva ett hälsosamt liv, behöver vi en balanserad kost. En balanserad kost har alla näringsämnen. Den är full av kolhydrater, fett, protein, kalcium, vitaminer och viktiga näringsämnen. Om du konsumerar för mycket mejeriprodukter fett då, är det inte bra för dig. Men om du äter en hög fettsnål kost, så det är inte heller bra. Balans är nyckeln till att uppnå långsiktiga resultat viktminskning.